Владимир Путин на живо по CNBC=============== говори за новия договор
http://www.showscorners.com/watch-cnbc-live-stream/
Владимир Путин на живо по CNBC=============== говори за новия договор
http://www.showscorners.com/watch-cnbc-live-stream/
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
А в оригинал няма ли къде да се чуе? Това не е за мен, уви.........Владимир Путин на живо по CNBC=============== говори за новия договор
http://www.showscorners.com/watch-cnbc-live-stream/![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
лихвата на заема за строеж ще е 1%, нали така казаха, или аз пак не съм разбрал правилно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Обамата може си отдъхне дадоха му глътка въздух, ще го разплащат газа в долари.Увеличението на прякото разплащане е за другите договори.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ако правилно съм чул, 1% лихва... инвестиция от 5млрд. за трабъ до Китай, е те това ако не е добре ушита кошница кое еда построят и Южен поток за толкова
за сметка на Китай! надай се Пено на пиян... и после ще пищят газта това газта онова, а в същото време плюем
стра'отна позиция и гледане на интереси имат някой
![]()
Милер предупреди, че договорът с Китай за газа ще повлияе на цените за Европа
"Газпром" очаква, че сключването на договора с Китайската национална петролна корпорация (CNPC) на стойност 400 млрд. долара за доставка на газ, ще повлияе на цените на горивото в Европа, заяви президентът на руския газов концерн Алексей Милер, цитиран от ИТАР-ТАСС.
"Предполагаме, че сключването на този договор ще повлияе на цените на газа на европейския пазар", каза Милер на Петербургския международен икономически форум.
В допълнение двете страни се договориха за авансово плащане по договора от 25 млрд. долара.
http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/05..._za_gaza_shte/
Те тези 25 милиарда не могат само инвестициите да им покрият - за които и аз преди няколко дни споделях.
А що се касае до повлияването цената на газа за Европа - ми то си е ясно. Нали само преди час-два точно това се говореше тук – че отнякъде ще им се наложи да си избиват загубите от тази "грандиозна" сделка. Но ако мислят да си ги избиват от нас, то Европа час по-скоро трябва да се отърве от руския газ..........
Апропо....някой сутринта се радваше тук, че ще сме щяли да си имаме газопровод?...................
Колега, още ли се радваш?...................![]()
Те тези 25 милиарда не могат само инвестициите да им покрият - за които и аз преди няколко дни споделях.
А що се касае до повлияването цената на газа за Европа - ми то си е ясно. Нали само преди час-два точно това се говореше тук – че отнякъде ще им се наложи да си избиват загубите от тази "грандиозна" сделка. Но ако мислят да си ги избиват от нас, то Европа час по-скоро трябва да се отърве от руския газ..........
Апропо....някой сутринта се радваше тук, че ще сме щяли да си имаме газопровод? ...................
Колега, още ли се радваш?...................
Пак им се въртят фантасмагории в главите.............самият Путин декларира,че само руската инвестиция е за около 55млрд $ отделно Китай ще инвестира около 20 млрд..........
ето му цитата...........
Това ще бъде най-голямата инвестиция в света през следващите четири години. Общите инвестиции само от руска страна ще са приблизително 55 млрд. долара... Трудно е да се посочи сега, но от китайска страна те ще са най-малко 20 млрд. долара", посочи президентът на Русия.
Сутринта четохме разчетите на Борис Немцов:Те тези 25 милиарда не могат само инвестициите да им покрият - за които и аз преди няколко дни споделях.
Апропо....някой сутринта се радваше тук, че ще сме щяли да си имаме газопровод? ...................
Колега, още ли се радваш?...................
Пак им се въртят фантасмагории в главите.............самият Путин декларира,че само руската инвестиция е за около 55млрд $ отделно Китай ще инвестира около 20 млрд..........
ето му цитата...........
Това ще бъде най-голямата инвестиция в света през следващите четири години. Общите инвестиции само от руска страна ще са приблизително 55 млрд. долара... Трудно е да се посочи сега, но от китайска страна те ще са най-малко 20 млрд. долара", посочи президентът на Русия.
55 млрд инвестиция, т.е. кредит, който ще трябва да се изплаща + лихвата (мин.5% за срок от 30 години) = 40млрд - това прави 95 млрд , които трябва да извадим от общия обем да сделката. Остават им 305 млрд за 30 години, което прави малко повече от 10 млрд на година - оборотни пари. И така.......ще избиват "великата сделка" на гърба на европейците..........
а бе дайте де не им правим ние сметка на сделката,нали при нас сега е „евтина„ газта, какво искаме повече....................
А евтина ли е? Ние не купувахме ли най-скъпата газ в ЕС?
И после, защо да не им правим сметка? Забранено ли е?
А относно това, какво искаме... Аз например искам да не ни пращат за зелен хайвер...........