Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Новите приятели на Путин
Рожденният ден на президента на Русия Владимир Путин беше на 7 октомври. Тогава той присъства на срещата на страните от Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество през октомври на остров Бали. Един държавен глава използва този повод да покаже отношението си към него, като го посети лично в хотела, за да отбележат празника му. Това беше най-властният човек в Китай - председателят на Китайската комунистическа партия Си Дзинпин.
http://money.bg/news/id_279471349/%D...82%D0%B8%D0%BD
Отличията би трябвало да са за автора. Но за съжаление авторът не съм аз
http://www.bulgariautre.bg/gallery/2...n_snimki/58467
Иначе, като си толкова компетентен да раздаваш "отличия", би следвало да можеш да направиш разлика между "фотоси" и "фотоманипулации". Аз виждам тук фотоманипулации само.......
Като казвам,че мужика не е мръднал и на косъм в съзнанието си,въпреки вече сме 21век.
Путинофилковците скачат като ужилени,ами ето те сами си го казват.................![]()
има лесно решение! кандидатирай се за ойродупитат, пусни си брада, монтирай си гърди и прокарай анти-путинофилковски законопроект![]()
![]()
Bibco (22-05-2014)
Най-точното определение е кулажи и не употребих този израз защото много ми хареса идеята!Отличията би трябвало да са за автора. Но за съжаление авторът не съм аз
http://www.bulgariautre.bg/gallery/2...n_snimki/58467
Иначе, като си толкова компетентен да раздаваш "отличия", би следвало да можеш да направиш разлика между "фотоси" и "фотоманипулации". Аз виждам тук фотоманипулации само.......
Това е много хубаво напомняне кой кому се кланя и кой кому е направил отстъпки повреме на вчерашните преговори за газа...Новите приятели на Путин
Рожденният ден на президента на Русия Владимир Путин беше на 7 октомври. Тогава той присъства на срещата на страните от Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество през октомври на остров Бали. Един държавен глава използва този повод да покаже отношението си към него, като го посети лично в хотела, за да отбележат празника му. Това беше най-властният човек в Китай - председателят на Китайската комунистическа партия Си Дзинпин.
http://money.bg/news/id_279471349/%D...82%D0%B8%D0%BD
Аз продължавам да съм на мнение, че по-печелившата страна е Русия, Китай просто влезе във филма в правилния момент...![]()
Последна редакция от Bibco : 22-05-2014 на 11:50
Кремъл изгражда световна мрежа от интернет тролове
Властите в Русия изграждат от есента на 2013г. международна мрежа за манипулиране на общественото мнение в САЩ и Европа чрез интернет и социалните мрежи, твърди Иля Клишин, главен редактор на сайта на телевизия "Дождь", известна с критиките си срещу Кремъл.
От страниците на московския делови вестник "Ведомости" той допълва разкритията на вестник "Новая газета" за платените тролове от миналата есен и на лондонския "Гардиън" от тази пролет - за масирана атака под статиите за украинската криза от страна на прокремълски агитатори.
"Лайки на запад" Илья Клишин:
http://www.vedomosti.ru/opinion/news...lajki-na-zapad
Вестник "Известия" публикува материал на В.В. Путин "Новият интеграционен проект за Евразия - бъдеще, което се ражда днес". (статията е от 3 ноември 2011г. - бел.ред.) Става дума за перспективите за създаване вече на базата на единно икономическо пространство на абсолютно нова наднационална структура - Евразийския съюз. Лидерите на нашата страна са се заели с възстановяването на разрушената в края на 80-те години велика страна. И ще си имаме Велика страна. Това ще бъде "Нов съюз". Това, което не сме го разрушили ние, е време да се възстановява.
"Къде живеят троловете и кой ги храни" Разследването на "Новая газета" от август миналата година тръгва от обява в Санкт Петербург, пусната седмици преди това. В нея се казва:
Журналистката Александра Гармажалова отива на адреса и описва охраняваната триетажна сграда и надписите по вратите: "Управление за блогъри и коментатори", "Отдел за бързо реагиране", Отдел СЕО", "Журналисти", "Креативен отдел", "Отдел коментатори", "Отдел блогъри", "Отдел специалисти по социални мрежи".
"Где живут Тролли. И кто их кормит." Александра Гармажалова:
http://www.novayagazeta.ru/politics/59889.html
Още по темата: http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0...ernet_trolove/
Почвам да си мисля вече, има ли тролове в нашия форум?.......................![]()