Аз за успешен трейдър вълновик в бг не съм чувал....![]()
Аз за успешен трейдър вълновик в бг не съм чувал....![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
pfxi (31-01-2014)
Много подраних с моята къса, ама може и да и излезе късмета.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти ми кажи как спря да ги гледаш по графиките? Само като я погледна и вече въртя сценарии. Колкото повече ги следвам вълните, толкова повече редя стопове![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Може и по друг начин да постъпим.
Кажи ми ти на лични или във форума - както предпочиташ,
тези супер "професионални" трейдъри, които познаваш ,
пък аз ще ти кажа нашият човек дали е от тях или не.
не ща да му подбивам реномето, само защото ти тук ще вземеш да изтърсиш нещо за него с цапнатия си език.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няколко пъти сме дискутирали с тебе.
За себе си съм убеден на 100%, че фундамента движи пазара.
Базата ми данни, мисля че вече придоби чудовищни размери и само се налага да добавям нови данни. Общо взето имам предположение за циклите на всеки от по-ликвидните инструменти, дори и да нямам имам корелации с други, за които имам предположение.
Оттам насетне няколко пъти лично на тебе съм ти показвал как при очаквана посока е много лесно да намериш идеалния сценарий (покачването на еврото преди нова година, когато коментирахме да намериш най-бичия възможен сценарий).
Влизам най-вече времево , ценово търся накой от общоизвестните модели за тригер. А вълните ги ползвам да маркирам минали движения, като това създава допълнителни потвърждения на сценариите + някои мои лични вълнови правила (най-вече да ме предпазват от ранен изход или контрене на малки графики)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
freelancer (31-01-2014)
Страхотно е това, ако го можеш.Няколко пъти сме дискутирали с тебе.
Базата ми данни, мисля че вече придоби чудовищни размери и само се налага да добавям нови данни. Общо взето имам предположение за циклите на всеки от по-ликвидните инструменти, дори и да нямам имам корелации с други, за които имам предположение.
Оттам насетне няколко пъти лично на тебе съм ти показвал как при очаквана посока е много лесно да намериш идеалния сценарий (покачването на еврото преди нова година, когато коментирахме да намериш най-бичия възможен сценарий).
Влизам най-вече времево , ценово търся накой от общоизвестните модели за тригер. А вълните ги ползвам да маркирам минали движения, като това създава допълнителни потвърждения на сценариите + някои мои лични вълнови правила (най-вече да ме предпазват от ранен изход или контрене на малки графики)
На мен ми е абсолютно чуждо.
В такъв случай сигурно няма да ти е трудно да ми обясниш,
защо след като фундаментът движи пазара,
вчера, при по-лошите данни от Щатите, доларът продължи да качва?
Аз се опитвах да намеря отговор на този въпрос, но не можах.
То е ясно, че фундамента го движи. Идеята ми беше, че толкова ми се натренирало окото да търся вълни, че не мога да се отуча, а те ми действат доста често като спирачка и изтървам печеливши спот-ове /щото ръиш ли липсва една пета - ама тя се оказва скъсена после, а пазара вече е заминал /. Освен това, откакто пазара стана 99% алгоритми, всичко се изроди в симетрични тройки, застъпващи се една друга с фибо релации и нещата станаха още по-мазани. Сега, не ме разбирай погрешно - не се оплаквам, просто се чудя как да спра да ги гледам след като вече при мен е машинално- ако си минал през този период, да споделиш. Например, поглеждаш една графика и какво виждаш първо, второ, и т.н. Нещо такова
![]()
И аз работя по една доста комплицирана система: "ПУЩАМ, ПА КВОТО СТАНЕ" - мой патент и приемам желаещи за провеждане на курсНяколко пъти сме дискутирали с тебе.
Влизам най-вече времево , ценово търся накой от общоизвестните модели за тригер. А вълните ги ползвам да маркирам минали движения, като това създава допълнителни потвърждения на сценариите + някои мои лични вълнови правила (най-вече да ме предпазват от ранен изход или контрене на малки графики)![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"