Че ти нали знаеш какви движения ще има, докато се изклатушкаме до 120.
За по-кратко първо ще завием към 90,
пък после ще мислим за 120.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво, браво на гейшата как убаво се надипли. Да задържи до края на сесията така да я затворя, че сигнала вече светна и си чака края на тикчето![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо не разбирам от вълнови анализ. Аз използвам друг, но това няма никакво значение. Всеки сам си преценява най-подходящия за него начин по който да е печеливш. Важното в случая е според мен, че какъвто и анализ да се ползва, винаги трябва да се има едно на ум, когато се анализира двойка с толкова чести интервенции на централна банка. Не вярвам че интервенциите не влияят на интрадневния вълнови анализТа за Курода:
Твое право си е в какво вярваш и какво да мислиш.
Обаче:
Движенията ги решава пазарът, не Курода.
Когато има налице напълно развита завършена петица,
неизбежно започва корекцията.
А петицата ще бъде приключена след не повече от месец,
може и по-малко да е, това не мога да знам с точност.
И със или без съгласието на Курода,
корекцията към 90.0 (минимум) ще потегли.![]()
Как да не влияят,нали точно с тази цел се правят................още повече,че предстои намаляване на покупките от старана на ФЕД,което предполага укрепване на долара......
Интервенциите на централните банки понякога имат силен, но доста краткотраен ефект.Нищо не разбирам от вълнови анализ. Аз използвам друг, но това няма никакво значение. Всеки сам си преценява най-подходящия за него начин по който да е печеливш. Важното в случая е според мен, че какъвто и анализ да се ползва, винаги трябва да се има едно на ум, когато се анализира двойка с толкова чести интервенции на централна банка. Не вярвам че интервенциите не влияят на интрадневния вълнови анализ
А на вълновите закономерности се подчиняват милиони трейдъри по света. Това е психологията на масите.
Всички, които разбират от вълни ( а големите трейдъри с много пари разбират, не се съмнявай), знаят кое след кое следва.
и знаят как да си поставят ордерите.
така че не подценявай силата на вълновия анализ, само защото не го разбираш.
В интерес на истината да го разбера, поне отчасти,
на мен ми отне години главоблъсканици и усърдно следене анализите на най-добрите
A относно "интрадневния вълнови анализ", аз такова понятие чувам за първи път.
Във вълновия анализ се почва от супер тренда (седмична, месечна) ,
но за да се маркират като изпълнени вълните,
се слиза на все по-малки рамки) и се следи всяка голяма вълна да съдържа подвълните от все по-малък порядък.
Но това не е интрадневно занимание, защото някои вълни се формират с месеци, други - със седмици или с дни, а трети с часове.
Последна редакция от ivaceda : 10-01-2014 на 22:25
Когато започах с форекса, четох книга на И. Груев за вълните, но сама виждаш до къде съм стигнал...Точно поради тази причина няма как да си позволя да подценявам този вид анали![]()
По колко сделки средно на ден правиш?
ivaceda (10-01-2014)
Книгата на Иво Груев е доста повърхностно написана.
Целта и е не да да разбереш вълните от самата книга, а да те "зариби", за да запишеш курса му.
Иначе като лектор е безупречен.
Напоследък се стремя да търгувам вълни.
Така че не мога да ти кажа за брой сделки, а за изтъргувани вълнички - колкото се случат.
nnikos (10-01-2014)
ivaceda, този е на твоето мнение, така че ще следим за това...Н. Мията: Доларът ще поевтинее до 90 йени
http://profit.bg/news/N-Miyata:-Dola...id-117533.html
ivaceda (11-01-2014)