Е защо пък не 10 фигури? Както се вижда, ако има конфликт в Сирия- долара ще има потенциал да поскъпва заедно с йените към Еврото и направо си се вписва, ама сигурно от другата седмица ще се пояснят нещата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има триъгълник на дневна графика, чиято ширина е 10 фигури и според техническия анализ, при пробив в едната посока се очаква този таргет приблизителноо естествено,може да и по-малко,може и повече
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И тук съм Мечи настроен но няма да отворя къса позиция
Защото вече отворих €/йена .................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Работата е там, че те го виждат 10 фигури на юг
Ако говорим за 10 фигури на север съм съгласен!
Нека да дочакаме новините, защото от тях ще си проличи дали ще имаме нов връх...не ми се вярва дотогава големите да рискуват или може само да подлъжат малките играчи
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
До като набере инерция така ще е и после само гледай красота
Пак казвам за някакви 30/50 пипса няма и да се захвана търся дълги и красиви движения
За да стана и богат не само умен .................................................. .........................![]()
Така е, аз днес хванах от дългото, точно като проби трендлинията от май месец, та доволен съм. Иначе очаквам добри движения този месеци.
важното е, че спря да расте. поне за сега.. сутринта показа доста силна инерция.. още държа къси от 0,8946
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."