спекулантити на линия ли сте, гледам азиатците са напрайли движението и за нас са остайли да са чудим има ли още нагоре или стига веч![]()
спекулантити на линия ли сте, гледам азиатците са напрайли движението и за нас са остайли да са чудим има ли още нагоре или стига веч![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро,
вече сме на линия, но дето казваш за сега ще се чудим ....
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
daniwin, Търгувай как ти подсказва сърцето
В крайна сметка резултата ще е един или ще си в печалба или в загуба ...![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Даааа най-добре да се слуша сърцето, че след това да няма разочарование, забелязал съм че слушайки сърцето си дори и да греша се чувствам спокоен, не само за търговията![]()
ето това червеното е грешка - тук няма надежди. Правилния подход е, когато цената стигне това ниво 98,40 (което за теб е ключово) да видиш какво прави - обръщащ модел или продължаващ/пробив и тогава да заемеш позиция.
Относно вчерашните коментари - имаше възможност да разбереш разликата в начина на построяване на канал по твоя начин и по предложения от КМВ. Разучи това положение добре![]()
Безплатен обяд няма!
infesta (22-08-2013), Spekulanta (22-08-2013)
Колеги искрено се надявам някой ден всички ние тук
Някой ден да се съберем на живо някъде да се запознаем
Но кога ли ще е този ден или Въобще ще има ли такъв ..![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Защо 98,40 да е ключово за мен, не е ли такова за всички ? Или имаш предвид че не трябваше да бързам а да чакам да го стигне и тогава да преценявам - всъщност в определянето на канала не разбрах къде греша, то само с гледане трудно става, хубаво е някой да те насочи КЪДЕ по-точно да гледаш ( може би моя канал беше по-тесен ако мога така да кажа ), това ли причината да е грешен ?ето това червеното е грешка - тук няма надежди. Правилния подход е, когато цената стигне това ниво 98,40 (което за теб е ключово) да видиш какво прави - обръщащ модел или продължаващ/пробив и тогава да заемеш позиция.
Относно вчерашните коментари - имаше възможност да разбереш разликата в начина на построяване на канал по твоя начин и по предложения от КМВ. Разучи това положение добре
----------
Аз бях пуснал една тема за среща на форума, но колегите нещо не откликнаха - и на мен много ми се иска да направим една сбирка да се запознаем, поговорим и т.н. друго си е когато познаваш човека лично !
Spekulanta (22-08-2013)