Ще изчакам да поеме посоката, че тукка ivaceda ме позамисли с тея приказки за къдренето. Аз очаквам други, ама е ще видим.
Ще изчакам да поеме посоката, че тукка ivaceda ме позамисли с тея приказки за къдренето. Аз очаквам други, ама е ще видим.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Добро утро ,
много са работили японците![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
сега се чудя дали да затварям дългите ....възможно и да започне да запълва гапа.......................................... .................................................. ...........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Казах, че има още малко нагоре.
Но след тези 50 пипа, дето японците необезпокоявани от разни европейски и американски навлеци са ги качили...
сега за нас ще остане поне 1 ден рейндж.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На печелившите със дългите честито.
Хареса ми как се изстреля.
сложих стопа на 104.71 , каквото иска да прави вече .................................................. .................................................. .................................................. ................................
А на колко отвори?
Ако не е тайна де. Че ми е интересно.
защо да е тайна, на 104.11 отворих .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......
Ми то малко остана още.
Дългите от януари спират, гответе се за късо. Мисля, че това беше.