Аз казах абсолютно същото за спад от 40-50 пипа и после мощно нагорехах
Само че по моята система може да не чакам 40-50пипа надолу а да имам вход за дълги по рано
Аз казах абсолютно същото за спад от 40-50 пипа и после мощно нагорехах
Само че по моята система може да не чакам 40-50пипа надолу а да имам вход за дълги по рано
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
т
а ти ще пускаш ли възоснова на тези разсъждения?Това са моите разсъждения, но в никакъв случай не е препоръка за откриване на позиции!!!
да да разбирам те, да не вземе някой да ти се сърди тука във форума![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Възможно е и по-рано да е входът за дълги.
Може да падне само до 50% фибо, което е 103.70.
А е възможно да падне и до 103.30.
Нищо не се знае,
това е само сценарий, очакване, пазарът може да ни опровергае всички нас.
Затова, очакването си е очакване, а вход трябва да се търси в зависимост от поведението на цената.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
съгласен. още утре сутринта ще се разбере.
не вярвам да рейнджи 2-3 дена.
Аз за сега ще се съсредоточа върху другите теми, поне до довечера когато не отвори пазара, тогава ще го мисля![]()
Аз се ръководя от разсъжденията си като очакване,
но позиции отварям според стратегията Price Action.
Ако пазарът ми каже, че имам вход, влизам.
Това е.
Иначе... за какво да ми се сърдят?
Всички вълновици си изказват становищата,
че и платени анализи предлагат (дето често пукнат грош не струват).
Аз поне споделям безплатно какво мисля.
И виж, въпреки неверието на много колеги, затова , че се развива импулс,
миналата седмица бях абсолютно права.
Толкова бях сигурна, че без стопове търгувах - на новините и на шишовете покрай стимулите.
Ако всички решат да им се сърдят, тези хора досега без хляб да са останали.![]()
аз малко съм нов още ама таз стратегие каква е? да имаш някаквво линкче да попрочета за това? ще съм благодарен много.Price Action.
права си иначе за платените сигнали. така наречените фрии сигналс. пълна боза. и все изкарват статистики колко печелят от тях.
То верно днес е неделя,последните 5 дена ми се струват като неделя![]()
Ето ти тук за Price Action - с думи прости " поведение на цената":
http://tradelikeapro.ru/videokurs-pr...z-indikatorov/
Много хубав сайт.
Аз самата разбрах за съществуването му от форума.
май ще го търся на английски, щото с руският хич ме няма.
благодаря за линка.![]()