Ако не успее да пробие 101,90 ще направи едно движение на долу до към 100,40-50 преди 103,76.
П.П. И аз съм къс със стоп 102
Ако не успее да пробие 101,90 ще направи едно движение на долу до към 100,40-50 преди 103,76.
П.П. И аз съм къс със стоп 102
Стопа на 102 може и да не издържи.Принципно и аз съм на къси,но сигнала е на седмична.Не очаквам да тръгне бързо надолу.Аналогично е положението с озито когато тръгна да пада от 0.9666
Там направи спайк 100-тина пипса,но после даде доволно надолу и дори още има да пада .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не издържи ли стопа, направи си отива да тества върха на 103,70-80Стопа на 102 може и да не издържи.Принципно и аз съм на къси,но сигнала е на седмична.Не очаквам да тръгне бързо надолу.Аналогично е положението с озито когато тръгна да пада от 0.9666
Там направи спайк 100-тина пипса,но после даде доволно надолу и дори още има да пада .
Няма спирка обезценяването на йената, честно да ти кажа трудно ми е да вляза в позиция от тея нива ... чакам към 15 часа някой сигнал ... иначе си чакам нзд/усд
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (27-11-2013)
Айде пореден опит , накрая ще пробием то е ясно че е въпрос на време и нервииии![]()
Аз влязох късо на дожито на 1 час. Все ми се струва, че тази корекция не е довършена.
Но може и да греша. Е, сложила съм си стопче на почетно разстояние.
////////////
Но не, австралиец/йена пое на юг. Долар/йена обикновено го следва.
Така е по-вероятната посока май е южната, за едно спускане до 38.2% фибо.
Последна редакция от ivaceda : 27-11-2013 на 16:15