Аз тук за закуска направих един скалп.
Мога да оставя и по-долгосрочна. Но трябва да сваля обема. И тя файдата па тая.
Аз тук за закуска направих един скалп.
Мога да оставя и по-долгосрочна. Но трябва да сваля обема. И тя файдата па тая.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То нали след малко ще говори Курода.Аз днес не продадох на върха.Иначе предните два дена така прибирах по 20 пипса.Очаквах да пробият 100,ама нещо се забатачи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз добре че сутринта излязох на време. Хванах едно малко импулсче на север. Та закусих.
По полека с картината вчера посочих перфектен бичи сигнал
Но не сте го взели на сериозно и сега бъдете внимателни пак ........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Тази сутрин нов връх имаме и сме се стигнали до желязната съпротива на 99.95.
Ако я пробие влизам с по сериозни обеми! Бутайте да пада /време и е вече/.
pablo, Аз казах нещо пабло и се научи да помниш и да ми четеш постовете
всичко води към едно 100,70 и тогава ще видим но до тогава гледай и си пиши постове
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Помня ти постоветеАко трябва може и да ти ги припомня
Тази седмица и за къси и за дълги беше няма как да нямаш такива във вярната посока...
Spekulanta, всеки си има начин на търговия, защо се опитваш да налагаш мнението си - все пак парите не са твои, а на колегите. Споделяй идеите и сделките си, ама стига с това натякване, моля.
Тази йена обаче прави невероятни шевици![]()
Безплатен обяд няма!
pablo (05-09-2013)
Айде четит ви стотак.От вчера го чакам.Ама сега като го удари пък какво с такова закъснение ,нямам вход
Май ще продължава да бичи![]()
тц, не, такъв стотак не е кеф - гледай сутринта как тръгна, после върна и обра стоповете и отпраши пак нагоре - мнооооо мразим тъй![]()
забележка! нота бене!- аз тук позиция нямам - само си приказвам с вас
----------
Всъщност - какво е казал Негово сиятелство- накъде да се очаква двойката - над или под 100? Има ли някакви точни индикации?
Безплатен обяд няма!