Аз си затворих дългата от вчера на 99.62./56-пипа в торбата за момента/.
Нямаме нов връх и това не ми хареса
По късно може да търся нов вход за дълги...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за сега денят е рейнджов имаме правоъгълник от 37 пипа от началото на деня ще трябва да маркираме границите и да видим накъде ще избие
успях да взема само 10 пипа от една дълга
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще има нов връх всеки тук никой не смее да посочи ниво
А иначе Трейдъри Болллл![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз викам ,че сме за надолЕ ..на Н4 имаме канал и сме в най-горната част ,стокастик показва надолЕ ..![]()
Живота ,за мен, е една игра с безброй правила и възможности .Кой как ще спазва правилата и ще избира възможностите си е личен избор
Нека най-добрия играч победи !![]()
Иван-Асен Арсов, Но не смееш да дадеш ниво ................
до къде ще качи и до къде ще изсипе ..........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Прекалено е рейнджов днешния дени това ме отекчава.
Липсата на нов дневен връх ме кара да съм предпазлив...
Сложих нова чакаща на 99.07 но ще я местя.
Успешен ден![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз попринцип не търгувам дългосрочно ,но викам от 99,7 да се изсипИ едно хубаво със стотина пипа и от там ще го преценим дали има още хляб![]()
Живота ,за мен, е една игра с безброй правила и възможности .Кой как ще спазва правилата и ще избира възможностите си е личен избор
Нека най-добрия играч победи !![]()
Иван-Асен Арсов,
сигурно имаш в предвид до 98.7 ,
...........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
може би има нужда от малка корекция да се засили
я виж паундйената как пори нагоре изби и вчерашния и днешния азиатски връх
дългата ми от вчера там стопа вече е на +100