стоте трябва да ги тестваме според мен ....даже подалече са целите ако хване пробива на четиричасовата на линията на триъгъкника ....
стоте трябва да ги тестваме според мен ....даже подалече са целите ако хване пробива на четиричасовата на линията на триъгъкника ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
аз очаквах обръщане тука тази нощ, а то дори е направило по-висок връх.. трябва да си приема грешката и днеска да издебна някакъв момент за затваряне при който ще минимизирам загубите..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (03-09-2013)
Имаме по висок връх но е с малко аз очаквах да е с повече...
Нека видим сега като се събуди борсата в Лондон на къде ще тръгне....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пабло, дори и моето търпение си има граници и за това му слагам стоп на 99,95… мислех без стоп ама то това нещо може лек-полек да си бичи нагоре с дни..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (03-09-2013)
явно днес Франкфурт се ослушва и не предприе никакви действия в 9 часа
ще чакаме Лондон а и в 10 ще изнесат данните за безработицата в Испания
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз търгувам без стоп йената но само дългите.
Къси много рядко пускам и там стопа е нужен...
Като го гледам на часова малко е забавило бичия тренд.
Тук йената много странно се държи но да видим
И тук съм мечи настроен но няма да отворя къси ...........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
аз както и да го гледам си продължава бичия тренд... вече е крайно наложително да сложа стоп... вече прави близо 130 пипа срещу мен..
pablo (03-09-2013)