Пабло, от доста време вече обмислям изобщо да зарежа стоповете.. ама пусто като всички експерти казват да се играе със стопове.. пък и от толкова време ми е навик вече.. както и да е.. почвам тестова търговия на Демо паралелно с реалната..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (21-08-2013)
Boogeyman, Как да търгуваш без стоп.Ами ако си продал на 82 примерно,още ли ще я чакаш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако търговията ти носи печалба какво те интересува, че експертите са на друго мнение?
И обратното - Ако губиш какво, че спазваш препоръките на експертите???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta, много добре си я начертал но според моята
теория тръгне ли сега надолу това въпросно 97,03
ще е пробито като нищо
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
infesta (21-08-2013)
И аз предполагам че няма да го задържи, но на дневна това ниво излиза като силна съпротива и затова го има, но основно смятам че ще утече в канафката, ако не излезе нещо непредвидено де, ще дебна пред компа за да реагирам своевремено
П.П. Мерси че си оценил труда ми![]()
За нищо пак заповядай
нали за това сме тук
Ако не може да помогнем поне да не вредим ....![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Искам да ти кажа че малко от съфорумниците са готови да помогнат , но както и да е научил съм се в чий мнения да се вглеждам и кои да игнорирам
Аз ще си държа късото и това е, ти какво си пуснал за днес ?
но ще ти кажа да се научиш да работиш със Стопове
за твое добро е ............................................![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Така съм чувал и аз, но как да определям стоповете си - защото при една корекция удря ми стопа и после се връща в моята посока но аз вече не съм в играта
Случвало ми се е а и съм сигурен че не само на мен![]()