ай честито вече ти се е активира остава да и стискаш палци и успех
infesta, както си го начертал сочи надоле на Пабло дългата ка кще ходи нагоре тогава да вземеш да се поправиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta, това си е канал като каналвъпросът е, ти какво искаш да правиш с него - да отиграваш вътре в него, или да изчакаш да излезе от него
- въпрос на стратегия
Безплатен обяд няма!
infesta, Аз бих споделил ще има пробив на канал на север до свирепата съпротива 99,00/40
и от там по пързалката дълго срочно към моето дъно дето споменах 89,80....![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро ,
Пабло е допуснал грешка с цифрите ,
мисля , че има в предвид 96,80![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
**g, Нормално е да греши човек рано рано
но го разбрахме за какво имал в предвид ..........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Как сме трейдърчета,няма ли да се качва положението тука![]()
MACD на H1 ми е за надолу, смятам да се движа по течението - вътре в канала да търгувам, вие какви стратегии бихте предприели ?
П.П. Дори ако вкарам малко повече въображение ми се привижда глава и рамене пак на H1![]()
Ми следи индикатора и канал и като забележиш дивергенция сам си прецени
но те съветвам първо тествай това което и кажа няколко пъти и тогава
търгувай ....................![]()
Туй Никкея бая са е изсулил че днес да не е някой червен ден и само надоле да оди
Квот каже Хепиможе ли да му се вярва