То на всеки това му е първата цел за някой пип па ако даде някоя фигура
Ще е още по добре .......![]()
То на всеки това му е първата цел за някой пип па ако даде някоя фигура
Ще е още по добре .......![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Тя тази двойка като влезе в летаргия и 40-50 пипса на ден се броят за рекорди.Свикнахме с хубавите движения последните месеци и сега е малко кофти,но дано се оправи .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
predator, ама то всеки ден не може така
пазара защо е труден именно заради това рейндж
и това е и после гръм от ясно небе когато не се очаква
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
днес календаря е почти празен единствената по важна информация се очаква за аукциони на ценни книжа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трудно ми е да преценя покрай тия намеци, че са на път да изплуват от дефлация та....................
А и пазара не реагира адекватно на тези новини.................
Аз продължавам да я следя без значим обеми.
аз отворих тук от нямане какво да правя.. ама ттака и така държа тази позиция 2 дена.. поне да изкарам 15-на пипа...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Пожелавам ти да ги изкарашВ този скучен ден това ще е хубаво да се случи
Аз имам една чакаща от петък на 97.077 и си мисля дали да не я махнада не ти преча за бичи
![]()
малко прясна информация за двойката
продавачи- 97.90 98.00 98.10 98.30 98.50 98.65 98.85 99.00
купувачи- 97.35 97.20 97.10 97.00 96.80 96.60 96.50 96.40 96.20 96.00
при и при тази обикновено волатилна двойка е пълно мъртвило...![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."