затворих тук щото мисля, че започна да обръща.. както и да е.. изкарахме доволно тука...
затворих тук щото мисля, че започна да обръща.. както и да е.. изкарахме доволно тука...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Boogeyman, още има ве но ти си знаеш гледай как си пердаши смело
нагоре и на Дясно без никакъв проблем...............
![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз сложих лимит на моята дълга на 98.60 - 50 фибо и се надявам още днес да я стигне...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абе подлъгаме ме еврото, че обръща и понеже имам и къси при еврото, т.е. се позиции за поскъпване на долара, решиш да затворя тука... ама май слезнах от здравия кон и се качих на куция.. евро/долар имам в предвид..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз само гледам вечепуснал съм си дългите и лимит нямам, до където стигне....................
И с металите и озито същото!
п.п. Лошото е че парите трудно ще ми стигнат за апартамент /поскъпнали са средно с 10-15% но това е за друга тема/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
май наистина познах за обръщането.. сега дори и да продължи нагоре поне няма да ме е яд.. хванах локално връхче ако не друго..
pablo (13-08-2013)
снощи четох един анализ във форекслайф че 13 години от последните 15 доларйена през август месец е падала най-много
pablo, На €/йена метна ли се с дълги или не посмея
да рискуваш?????????????????????????????????? ?????????![]()