Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля че има потенцял за още качване но продължавам да си държа лимита на 99.28, но важно ниво според мен е 99.90 ако пробие 99.28 !
Да видим как ше тръгне пазара като отворят Европейците, мисля че ако е изтрелят нагоре до нивата които съм писал поже следобед като отворят Американците да започне мечият тренд !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има вероятност да качи, но като цяло виждам един широк рейндж .... но все пак съм за дългата идея тая седмица
имам дълга от 98.30 за едни 20 пипа профит ама много се проточи във времето вече час се мотае и тропа на едно място , няма големи търговци в момента на пазаря да раздвижат нещата
ехе направо ма отнесе кат куцо пиле домат -11 пипоня старт![]()
Последна редакция от daniwin : 24-06-2013 на 10:56
daniwin (24-06-2013)
Няма силички нещо за нагоре ..................
.................................................. ....
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
аз влезнах преди малко с още една дълга със стоп 97.45 мисля че следобед като дойдат Американците ще тръгне нагоре !
едит:
и това ниво ще бъде преодоляно 99.28 или днес или тези дни за това си вдигам профита за корекция до 61.8 по фибоначи - 99.80, и от там съм за надолу !
Да видим какво ше излезе![]()
Последна редакция от Joro : 24-06-2013 на 12:26