40-тина станаха ама опря в 98.000 и май засега държи ....
Ше се разбере скоро)
----------
Сттс, те новините са след малко 01:50 а не 02:50
Басиииии 60 пипа, как си ги покатери
Уууупс сори --- в 02:50 са вярно
Последна редакция от КинО : 10-06-2013 на 00:57
Тук пък удари 38 фибо и като нищо може тази вечер да пробие 99...побъркаха я тази йена........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми трейдват хората, пара трябва да се вади днес трябва мудно да покатери малко и после пак мудно надолу но като цяло ще порейнджи тук ми се струва
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сравнение с миналата седмица, ще е като костенурка поне 1-2 дена. Трябва да се смъкне волатилността .. а после- според мен - надолу.Зоната 98 - 98,50/70 е силна съпротива, а на 99/99,50 са трендовите линии
Според мен долара обръща атака отново над 100
.................................................. .......
На 99.50 има динамична съпротива на Н4,която е и статична съпротива на седмична.До нея може да стигне и оттам очаквам корекция![]()
Да, така си е, но тая седмица очаквам нива над 100![]()
Перфектна йена, донесе ми достатъчно за една хубава почивка. Дълга съм още от отварянето й.
перфектна ,ама на мене ми избяга и не можах да удължа ....от отварянето снощи само катерим и не е удобен стопа ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...