За валутите от Азия предстоят тежки времена
http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...remena,152060/
За валутите от Азия предстоят тежки времена
http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...remena,152060/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте!
Чета аз тази дискусия от доста време, нищо, че не се намесвам.
И да споделя какво виждам:
Имаме клин в южна посока и две много точно спазени тренд линии на клина. Преди пресичането и връщането за тест на която и да било от двете - долната или горната, въобще не е за пипане сега долар/йената.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако този 4-часови бар завърши така, ще имаме пробив на клина.... аз по-скоро ще търся вход за контра и връщане над 100 преди 20:00 часа...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Мисля че долара ще се възстанови и то ударно спрямо йената - пускам дългите пък да видим![]()
аз го очаквах в петък да се изсули дотука ама то чакало понеделникаоще 20-на пипа може да слезе надолу и тогава да му търсим дълги
![]()
около 9950 трябва да има една подкрепа още и ако и нея вземе наистина ше стане много силно надолу движението ......![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
ivaceda (03-06-2013)
Движението е с цел 97...........................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Браво мециии, ама таргета е до тукана дневна ударихме ема 50