Да възможно си е ....то без корекции не става
.................................................. ................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Затворих късите вече
.................................................
Проби с 2 пипа вчерашното дъно и потвърди двойния връх![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
позната история , във сто пипса се закеркенечи ...102 70 и 101 70 нива за пробив утре ...или таз вечер ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Утре ще е екшъна според мен тук, не че не даде пак добре, но все пак![]()
Анализаторите са оптимисти за японския растеж
http://www.investor.bg/analizi/9/a/a...rastej,151111/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
айдеее. потеглихме рано-рано.......................................... ..................
Дълга от 102.40 имам, стопа съм го сложил на 102.19, като очаквам ново връхче тук, но е много рано още...