Колеги ,не съм ви съдник,но винаги ще има разминаваия в мненията,нека не бъде причина за лоши взаимоотношения,така или иначе всички искаме редовни печалби,и добър бонус също за новия месец,и всички грешим и при сделки и при анализи.
Колеги ,не съм ви съдник,но винаги ще има разминаваия в мненията,нека не бъде причина за лоши взаимоотношения,така или иначе всички искаме редовни печалби,и добър бонус също за новия месец,и всички грешим и при сделки и при анализи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е това е истината . по важното е да се учим от грешките си и ако видим нещо по -добро от системата по която къртим стотинки да се замислим ........... и ако е възможно да се съобразим и да го прибавим към на'шта система .
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На вчерашната Американска сесия за малко да ми замине стопа ва
Останах без дъх като тръгна пазара срещу мен онемях защото му влезнах малко с по голям капитал![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Принципно много истина има в тези думи, първо ще е на горе после надолу , но кое след кое и кога ще стане не се знае - това заприлича на "професионалните" анализите, които ми изпращат всеки ден няколко брокера![]()
Съжалявам, приятелю.
Аз от няколко дни приказвам, че е за нагоре, съжалявам че не се замисли.
Според мен още ще има нагоре да ходи.
Трябва да коригира в началото на следващата седмица и ще гони 103, може би дори диагоналната съпротива на 103.40-50
Едва там ще се реши средносрочно накъде - нагоре или надолу.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Може има го и този вариант. Но след като не проби и този път съпротивата, може давърне и да сивърнеи загубата ако не е затворил вече де.Съжалявам, приятелю.
Аз от няколко дни приказвам, че е за нагоре, съжалявам че не се замисли.
Според мен още ще има нагоре да ходи.
Трябва да коригира в началото на следващата седмица и ще гони 103, може би дори диагоналната съпротива на 103.40-50
Едва там ще се реши средносрочно накъде - нагоре или надолу.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз пък мисля, че оттук може и на север може и на юг ще видим.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е така де. винаги ги има и трите проекции. да не забравямеи надясно. На там със сигурностще тръгне.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Туй движение ми е любимоКогато сме в рейндж можем да си извадим два извода, каквото и да пуснем няма да затънем много
И след рейндж се очаква голямо движение, само трябва да се позиционираме правилно
![]()