И според мен ще има къси,ама откъде ще тръгнат не се знае.Затова изглеждат хубави дългите в момента.
И според мен ще има къси,ама откъде ще тръгнат не се знае.Затова изглеждат хубави дългите в момента.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
В момента цената се е запънала на една съпротива и съдбата й ще се реши в 1:50 - Monetary Policy Meeting Minutes.
Или ще я прескочи или се спускаме
http://charts.mql5.com/3/954/usdjpy-...rk-finance.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Аз така ги виждам съпротивите:В момента цената се е запънала на една съпротива и съдбата й ще се реши в 1:50 - Monetary Policy Meeting Minutes.
Или ще я прескочи или се спускаме
http://charts.mql5.com/3/954/usdjpy-...rk-finance.png
Болинджърите завиват нагоре, сочейки началото на възходящ тренд.
А картинката с всеки изминал час става все по-бича.
Последна редакция от ivaceda : 21-02-2014 на 04:57
Нерегистриран (1)
Добро утро Колеги .............. Успешен и Печеливш ден ви ПожелавамТочно обратното, аз имам спомен, че до преди седмица беше убеден бик.
Но не ти се бъркам, ти си знаеш.
Аз го виждам много бичо в момента. Няма да спре преди 102.60, така ми се струва.
А да държа къси, при положение че имам бичи сигнал и бичо движение... е, тая умря.
както и обратното, разбира се.
Иве ще ти кажа защо съм твърд Мечок и ако греша ме поправи ще съм ти благодарен
Ако ми четеш коментарите в другата тема Ози/$$$ там аз категорично твърдя защото си чакам твърдо 0,9600++++
И ако съдим по пътя на логиката тук на тази двойка какво очакваш да стане да се покачи ли според теб ?
Благодаря Предварително !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Нерегистриран (1)
Bloody Ivo (21-02-2014), infesta (21-02-2014), albagpipe (21-02-2014), Нерегистриран (1)
Добро утро спекулантчета-калпазанчетас успешен ден
![]()
Нерегистриран (1)
Добро утро, дано имаме един хубав и профитен завършек на седмицата - относно двойката още пия кафе и го мисляНали знаете приказката за патката която много го мислила
![]()
Нерегистриран (1)
Добро утро аз лимита го сложих на 103
![]()
Нерегистриран (1)
Ха добро утро на всичкото трейдър!Добро утро Колеги .............. Успешен и Печеливш ден ви Пожелавам
Иве ще ти кажа защо съм твърд Мечок и ако греша ме поправи ще съм ти благодарен
Ако ми четеш коментарите в другата тема Ози/$$$ там аз категорично твърдя защото си чакам твърдо 0,9600++++
И ако съдим по пътя на логиката тук на тази двойка какво очакваш да стане да се покачи ли според теб ?
Благодаря Предварително !!!
Успешен и профитен ден ви желая!
Spekulanta, на твоя въпрос, приятелю, ще отговоря така:
не е важно какво искаме да се случи, важно е какво се случва.
Това важи в еднаква степен за всички нас и за всички наши очаквания.
Ще поживеем, ще видим коя двойка накъде.![]()
Нерегистриран (1)
Може и нагоре, може и надолу, имаме три опции да си гледаме какво ще се случи, да спечелим или да загубим.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нерегистриран (1)