Щом има йена, значи всичко си е еднакво.
Г-жо Ивацеда и вие ли се затруднявате да се справяте без така любезно споделените анализи на драгата
Щом има йена, значи всичко си е еднакво.
Г-жо Ивацеда и вие ли се затруднявате да се справяте без така любезно споделените анализи на драгата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Този анализ е за евро /йена ,
не знам дали и за долар/йена е валиден![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Novak (18-02-2014)
този път няма да се обаждам че не искам пак да ме цензурират като се заоплаква
ама морално съм с вас акули![]()
![]()
дрга тя е със сейко златно няма какво да сверява и пари не губи да знаеш![]()
Новак привет и на теб
успешен ден на всички
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Те не са баш на 100% в корелация, ама иначе прогнозата гали очите ми. Сега остава и да се случи.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За съжаление вчерашният ден не беше благодатен и не успях да взема достатъчно пипсове.
Но сега започвам да събирам и за енциклопедията.
Трябва да ги разбираме и познаваме, за да можем да се движим с тях във вярната посока.
----------
Спорен ден и акулският тренд да бъде с теб.
........................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
и вече като напреднеш много зимаш тва...За съжаление вчерашният ден не беше благодатен и не успях да взема достатъчно пипсове.
Но сега започвам да събирам и за енциклопедията.
Трябва да ги разбираме и познаваме, за да можем да се движим с тях във вярната посока.
----------
Спорен ден и акулският тренд да бъде с теб.
........................
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Novak (18-02-2014)
Аз пък гледах по Дискавъри скоро, че при нападение от акула, трябвало да се удря между очите и по хрилете. Слабите им места били това.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма такава. Аз поне не знам.
Затова го питах Драгата що пуска тук картинка на Е/Й, той казва - те са в корелация.
Ми... ша гледаме...