Хмм, оная синята ТЛ... точно към нея се е запътила цената... внимаваймдаааааа...
невероятни зависимости на всички тия помощни средства...
целта на акулите е 18,5 фигури на горе....
http://charts.mql5.com/3/910/usdjpy-...trades-plc.png
---------------------------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (17-02-2014)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
kmv (17-02-2014)
Ако позволите некомпетентно мнение да дам, червеното определено привлича цената, намагнетизира я.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
tretipip (17-02-2014)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Сила на магнита е невидима, осветена от бога на акулите и се затруднявам да отговоря на този въпрос,понеже не владея още техния език.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нищо интересно за последните 3 часа.
daniwin сигурно почива и днес
USDJPY 100.85 100.95 (USD 300m) 101.00 (USD 800m) 101.25 1o1.35 101.40 102.45 (USD 500m)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (17-02-2014)
В колко часа изтичат тези опции колега?USDJPY 100.85 100.95 (USD 300m) 101.00 (USD 800m) 101.25 1o1.35 101.40 102.45 (USD 500m)![]()
![]()
10:00 Ню Йорк значи наше 17:00 . Извинявам се че не съм написалВ колко часа изтичат тези опции колега?![]()
Аз понеже се напечелих рано-рано и съм заложил, че тая съпротива няма да я бутнат без хамериканците и до час-два сме на югНищо интересно за последните 3 часа.![]()