Ти сериозно ли не се усещаш? Думи като "мастити" как да ги тълкуваме? Аз вече не съм вълновик /ама щото тука ти ги ползваш та затова ти постнах с вълни - да ме разбереш/..
Ти сериозно ли не се усещаш? Думи като "мастити" как да ги тълкуваме? Аз вече не съм вълновик /ама щото тука ти ги ползваш та затова ти постнах с вълни - да ме разбереш/..
I trade with an ICMarkets ECN account
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За речника ми... вероятно е доста цветист. Ако съм те обидила, искрено се извинявам.
Не съм имала такова намерение.
Но нали виждаш какво става: човек е опасно да се пробва да брои в корекция.
A двойката Е в корекция.
Колкото броячи, толкова вълни, сякаш не го знаеш.
И то... става смях през сълзи.
Затова употребих тази дума. За майтап.
Ако обаче съм те засегнала, взимам си думите назад. Не съм искала, наистина .
Аз си затворих късото.
Мисля, че няма да го пуснат по-надолу. Поне на този етап.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
freelancer (10-02-2014)
Аз не съм се обидил въобще - обаче подобни квалификации оставят лоши впечатления... както и да е... затваряме страницата![]()
Ивчееееееееее , за теб го правя бе............. Ето ти я ''моята '' 2 -ра . Такова ми е броенето и никой не ангажирам с него . Мога да ти направа още 3 подобни , които да водят надолу . Знаеш , че са относителна работа вълните . А ти ..... ПЕТА та ПЕТА ....... Може и да я има - ама ..... божа (пазарова) работа ....... По - принцип съм с Абса за надолу.................................. чекай , че нещо неще..........Що го приемаш така?
Никого не плюя.
Само казвам, че всички го оплескаха, да не би да не е вярно.
Като почне корекция, нещата се оплескват, вариантите са наистина 1000, тук Абсът е прав.
Да не би ти да беше другия вълновик от форума?
Единият със сигурност беше Nikky-то.
ама другия не го помня, честно. Губи ми се.
Не че е важно де.
Ама май няма да го пуснат по-надолу.
----------
http://prikachi.com/images/483/7051483N.png.........................Ивчееееееееее , за теб го правя бе............. Ето ти я ''моята '' 2 -ра . Такова ми е броенето и никой не ангажирам с него . Мога да ти направа още 3 подобни , които да водят надолу . Знаеш , че са относителна работа вълните . А ти ..... ПЕТА та ПЕТА ....... Може и да я има - ама ..... божа (пазарова) работа ....... По - принцип съм с Абса за надолу.................................. чекай , че нещо неще..........
----------
Абе , що неще да се покаже картинката , а ми слага само линка .................... Нали беше на ''вмъкни линк;;
Ники, на "вмъкни снимки" е.........................
Nikky (10-02-2014)
Както казваш, Божа работа. Т.е. Пазарова.Ивчееееееееее , за теб го правя бе............. Ето ти я ''моята '' 2 -ра . Такова ми е броенето и никой не ангажирам с него . Мога да ти направа още 3 подобни , които да водят надолу . Знаеш , че са относителна работа вълните . А ти ..... ПЕТА та ПЕТА ....... Може и да я има - ама ..... божа (пазарова) работа ....... По - принцип съм с Абса за надолу.................................. чекай , че нещо неще..........
----------
http://prikachi.com/images/483/7051483N.png.........................
----------
Абе , що неще да се покаже картинката , а ми слага само линка .................... Нали беше на ''вмъкни линк;;
В корекция - колкото вълновици, толкова броенета.
Това е публична тайна, така че никой не трябва да се засяга.
Може да е втора, може да е а-в-с, може да тръгне пета надолу, да тръгне пета нагоре...
Ох, свят ми се зави.
Честно.
Ще поживеем, ще видим.
Save picture маркираш active chart и ти дава само графиката
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Nikky (10-02-2014)
Здравейте приятелчета. Успях най-накрая да отделя 5 мин да напиша някоя дума. Като за понеделник напълно нормален пазара ми се вижда.....заспал