Абсата го прекараха на басhttp://www.admiralmarkets.com/analyt...-february-2014
Намерих го, направо му е мъка на човека, тотална мъгла : или нагоре или надолу и двата сценария са му възможни.
----------
Разбира се, че не съм, ама таз ще ми покаже, че си държиш на думата и ще ми е много сладка.
Иначе наздраве, точно си отворих една.не е хубаво така, не ми харесва на мен лично - за една бира
Безплатен обяд няма!
Absfresh (10-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
I trade with an ICMarkets ECN account
Nikky (10-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
freelancer, тез вълни грам не ги обичам, направо има 1000 варианта.
Знам едно, йената навлезе в корективен цикъл и ще се лангъри нагоре надолу, което си е супер добре за шорт колове и шорт путове извън рейнджа на дневна.
----------
Ама верно като ще се занимаваш с вълни вземи малко да ги научиш, че дори и дискусия не може да се води с тебе.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Хахаааа, аз се радвам на форумните анализатори от преди няколко дни,freelancer, тез вълни грам не ги обичам, направо има 1000 варианта.
Знам едно, йената навлезе в корективен цикъл и ще се лангъри нагоре надолу, което си е супер добре за шорт колове и шорт путове извън рейнджа на дневна.
----------
Ама верно като ще се занимаваш с вълни вземи малко да ги научиш, че дори и дискусия не може да се води с тебе.
дето ми обясняваха един през друг в коя вълна сме...
Ама нали на теб ти изнася да го приемеш буквално...
Карай да е весело, важното е купон да става.
Кaто гледам с вълните какво я оплескаха всички мастити вълновици, (в. т.ч. и тези във форума)
аз си подхванах свещите и с тях...![]()
Вариантите са толкова много, че няма смисъл. Ама Ива отново зае неутрална позиция а.к.а "тури едно перде и плюй наляво и надясно" ...
I trade with an ICMarkets ECN account
Не се раздвижва тази двойка днеска, до утре ще я чакаме явно.
Що го приемаш така?
Никого не плюя.
Само казвам, че всички го оплескаха, да не би да не е вярно.
Като почне корекция, нещата се оплескват, вариантите са наистина 1000, тук Абсът е прав.
Да не би ти да беше другия вълновик от форума?
Единият със сигурност беше Nikky-то.
ама другия не го помня, честно. Губи ми се.
Не че е важно де.
Ама май няма да го пуснат по-надолу.