Не съм изчезнала. Тук съм.
Чета ви.
И ви сЪ радвам.![]()
Не съм изчезнала. Тук съм.
Чета ви.
И ви сЪ радвам.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако наистина те интересува, влез в сайта на Адмирал Маркетс и прочети сам.
Даже може и на нас да преразкажеш, ако искаш.
Още повече, че информацията е публично достъпна и за нея няма нужда да си плащаш.
Във всеки случай, не е казал, че сме във втора вълна, нито че сме в корекция а-в-с.
///////////////
А междувременно, докато се изясни в коя вълна сме, аз си търгувам моите си сигнали от свещите
и те, слава Богу, все още не са ме подвели.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз затова те питам как се казваше да го гугълна. ................................................
Ти търгуваш, ама на мене гърлото ми пресъхна.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Той нали никито ти го беше пуснал линка.
Не е сложно да влезеш в адмирал маркетс и да потърсиш анализите им.
Не ми казвай, че не можеш да се оправиш.
А за пресъхналото гърло - не ми се вярва до тази бира да си опрял.
Ако искаш с намеци и подмятания да си комуникираме, и аз мога...![]()
http://www.admiralmarkets.com/analyt...-february-2014
Намерих го, направо му е мъка на човека, тотална мъгла : или нагоре или надолу и двата сценария са му възможни.
----------
Разбира се, че не съм, ама таз ще ми покаже, че си държиш на думата и ще ми е много сладка.Той нали никито ти го беше пуснал линка.
Не е сложно да влезеш в адмирал маркетс и да потърсиш анализите им.
Не ми казвай, че не можеш да се оправиш.
А за пресъхналото гърло - не ми се вярва до тази бира да си опрял.
Ако искаш с намеци и подмятания да си комуникираме, и аз мога...
Иначе наздраве, точно си отворих една.![]()
Как сте агънца???
Тея броячи с програми - по-далеч от тях... Тоя като го гледам брада още не му е поникнала - профи трейдър станАл...![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Долар/йена цел 99.61, сега е 102.10. Лошото е, че стопа ми е чак на 103.45 и ще пропусна. Ако формира някаква вътрешна конструкция с подходящ стоп може и да се метна.
Как сте агънца???
http://www.admiralmarkets.com/wave_analysis.................... Човека си продължава да си брой като за ПЕТА .........ама е дал и стрелкички за надолу ..................що ли ..........Ааааааа............ Абса си го е намерил и даже ме е изпреварил с отчитането на двете посоки
![]()
Е, поне не лъже.http://www.admiralmarkets.com/analyt...-february-2014
Намерих го, направо му е мъка на човека, тотална мъгла : или нагоре или надолу и двата сценария са му възможни.[COLOR="Silver"]
----------
Що, на теб не са ли ти са възможни и двата сценария?
На мен в момента ми е възможно надолето, поне до 101.80 и си го трейдвам.
Пък там ще видим.
Ако графиката (не купената информация) ми каже "надоле" - надоле.
Ако ми каже друго, значи друго ще е.
Така ми е спокойно.