Ами не, че ги отричам свещите но времената се менят и нещата дори и да действат, често е по някаква друга логика ...
Данните дори по-лоши са били гледам за японците в календара , логично е да се вдига и според това ...нооо
Ами не, че ги отричам свещите но времената се менят и нещата дори и да действат, често е по някаква друга логика ...
Данните дори по-лоши са били гледам за японците в календара , логично е да се вдига и според това ...нооо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Представям си само какъв труд е било .....даже след големия срив на борсите 1929 г. , няколко дни им е трябвало на брокерите да се оправят с бумащината разпиляна по бюра и на пода от сделките по продажбиА представяш ли си, че преди да навлязат компютрите,
трейдърите са чертаели свещите и графиките на ръка.
Колко ли е било трудоемко това занимание.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е как да не ги разбираш не забелязваш ли бичата дивергенция на MACD дето съм я отбелязал със жълта линияНякои потребители вчера вечер едва ли не престъпница ме изкараха заради тези свещи -
че съм заблуждавала хората.
Ама дали беше заради свещите или заради уязвено самолюбие...
Пък те си показват ли, показват...
Само че аз тези твоите линии не ги разбирам, Speculanta.
Аз съм по простичките неща - болинджърите и Кака ЕМА.
Аре пак сега погледни и виж добре МОМЕ
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
тази бича дивергнеция е на 1 Н която си я начертал, нейния таргет може и вече да е изпълнен и сега да върне надолу , може и нагоре да продължи разбира се , ще видим
Тази дивергенция на MACD ми е абсолютно чужда.
Никога не съм я гледала и затова няма как да я забележа.
Казах ти, гледам други неща.
Кой както е свикнал.
Spekulanta (10-02-2014)
Тук дивергенцията е ясна, но може ли да уточниш фибото - на кое движение го пускаш, и в момента как точно си очаквал да повлияе?Да така е
Г-жо напълно съм съгласен с вас че сигналът е на 4ч графика даже мога да ви го докажа с факти
Ето вижте с моите очи http://prikachi.com/images/530/7050530c.png
Безплатен обяд няма!
ХЕПИ Фибото всеки сам си преценява от къде да го пусне както и азТук дивергенцията е ясна, но може ли да уточниш фибото - на кое движение го пускаш, и в момента как точно си очаквал да повлияе?
И няма как да ти го обясня .трябва да се на живо и да ти покажа![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
В момента или дневно си мисля, че ще рейнджим поне до американско в най-добрия случай ...после ако на някой му хрумне
да размърда пазара ще е накъдето той реши и логиката се нарича - манипулация ( тя прецаква свещи, дивергенции и всичкото нещо, което си мислим, че виждаме )
infesta (10-02-2014)
Е, айде сега - всеки сам - ти нали си го пуснал и цената стига до някакво негово ниво от фибото на твоята графика и реагира. Затова питам, ТИ как си го построил. Защото, тази дивергенция няма нищо общо със спада, който става тази сутрин (той и колегата горе го е отбелязал)
Безплатен обяд няма!
Ами тя двойката си направи сутрешното движение - близо 40 пипса.В момента или дневно си мисля, че ще рейнджим поне до американско в най-добрия случай ...после ако на някой му хрумне
да размърда пазара ще е накъдето той реши и логиката се нарича - манипулация ( тя прецаква свещи, дивергенции и всичкото нещо, което си мислим, че виждаме )
Сега може да си порейнджи до американско, още повече, че е на подкрепа.
Само че подкрепата е на 1 час и на 30 мин.,
което не е чак толкова сериозно.
Ще видим хамериканците какво ще решат.