Страхотно е това, но не мога да го разбера.Какво има да ти обяснявам.
Една новина е лоша и добра в различни аспекти.
Примерно вчера къщите бяха много лоши, това е зле за долара, но е 5 пъти по-зле за индекса ДАУ. Предизвиква роботите да продават индекс, оттам доларите , които се освобождават никога не стоят в кеш.
Вдигат се търсенето на дцк, пада им лихвата, има 10 важни взаимовръзки.
В момента много международни фондове, говоря за огромни средства са в корелирана връзка между индексите. Играят си вързани, ДАУ, ДАКС, НИКЕЙ, ФТСЕ-то и т.н. Като пада единия , роботите продават и другия, а валутата убежище засега е долар (най-малкото защото дълговия пазар в долари е 10 пъти по-голям от всеки друг, а пасвните пари се набиват в дцк-та на 2% годишна доходност)
Падат ли индексите се търси долар с изключение на никей, че яцб-то вкара едно изкривяване заради свръх задлъжняването.
Абсолютно ми е чуждо и непонятно.
Предполагам, че имаш икономическо образование,
Нне виждам как човек без специално образование може да схване всичките тези взаимовръзки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз определено трябва да чета повече, абса се занимава с форекс 12 години, при положение, че има и икономическо образование(сигурно е такова) е доста по лесно да се навлезне в материята, а и опита си е доста.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Freelancer, ти пък защо искаш да се отървеш от вълните?
То не че аз не съм искала де, но определено не ми се получава.
Много пъти съм си обещавала, че няма да ги гледам и ще търгувам това, което виждам... обаче не и не.
Иво Груев ми проми мозъка и това си е.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едно време не беше като сега. Нямаше кой да ти каже 1 дума. Намериш някоя книга веднага се четеше от който я набара.
Материята беше много нова и непозната.
Сега ако се вкара систематичност с цялото това достъпно знание + възможността да имаш ментор (неформално) примерно да питаш някой във форумите може да усвоиш материята за 3-4 години.
Навремето като почвах имаше 1 форум на делтасток, там имаше някакви типове, които говореха с извънземни, буквално, не на шега. И една камара народ слухтяхме да се опитаме да прилапаме някаква информация.
Само като си спомня, отрием нещо примерно за свещите и се почват едни тестове на ръка, въртиш със седмиците да изследваш дадена конфигурация, после откриеш нещо за индикатор, айде и него. Хиляди часове ръчен бектестинг.
Чак после се появи мета 3 и мкл-а за писане и изследване.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Spekulanta (31-01-2014), Bloody Ivo (31-01-2014), Happy68 (31-01-2014)
Абсолютно съгласен съм Сега е пак същото /анализи наблюдение и пак толкова часове/ Разликата е че "комповете" са малко по бързи.......... абе навсякъде ръчичка т'ребе да пипне.Едно време не беше като сега. Нямаше кой да ти каже 1 дума. Намериш някоя книга веднага се четеше от който я набара.
Сега ако се вкара систематичност с цялото това достъпно знание + възможността да имаш ментор (неформално) примерно да питаш някой във форумите може да усвоиш материята за 3-4 години.
Навремето като почвах имаше 1 форум на делтасток, там имаше някакви типове, които говореха с извънземни, буквално, не на шега. И една камара народ слухтяхме да се опитаме да прилапаме някаква информация.
Само като си спомня, отрием нещо примерно за свещите и се почват едни тестове на ръка, въртиш със седмиците да изследваш дадена конфигурация, после откриеш нещо за индикатор, айде и него. Хиляди часове ръчен бектестинг.
Чак после се появи мета 3 и мкл-а за писане и изследване.![]()
Спада до 102,10/20 стана факт въпреки,че се забави във времетоЗа мен картината още не е ясна, зоната около 102,80 създава пречки, затова затворих всичко .
Преди това очаквах, че може да има спад до към 102,10/20 но не стана и стопа беше ударен
За момента е това, нещо след 15:30 ако стане![]()
Bloody Ivo (31-01-2014)
Кого визираш? Аз си спомням онзи "ккккккккк", където търгуваше от офиса на делтата на Стамболийски и си беше продал апартаментаЕдно време не беше като сега. Нямаше кой да ти каже 1 дума. Намериш някоя книга веднага се четеше от който я набара.
Чак после се появи мета 3 и мкл-а за писане и изследване.![]()
Безплатен обяд няма!
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Прото а.к.а protagonist от фрии зоната - тоя постоянно беше в джаза. И накрая се оказа, че работи за Матев и СТС............
I trade with an ICMarkets ECN account
Absfresh (31-01-2014)