Аз не се занимавам с фундамент....кефа се на абсата кат ни обяснява....но тва не е за мен....набляга се на техниката...която дори през новините оказва влияние и се появява...само трябва да знаеш кво да гледаш![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ехооооо привет
USD-JPY спадна до 102,90, а индекса Никей 225 с повече от 1 %, след съобщението, че фондовите мениджъри в Япония продължават да намаляват дела от акции на местни фирми до 45,0 % според Ройтерс
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Драгата, и аз се чудя на фундаменталистите.
Може би защото от фундамент нищо, ама нищичко не разбирам,
даже много често питам тук във форума някой да ми обясни едно - друго.
И винаги се чудя на тези, което имат куража да търгуват фундамент.
Това ми се вижда непостижим майсторлък...
ако фундаментът не ти скрои номер, де,
като вчера - лоши данни за долара, а той поскъова...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Миналата година, около началото на декември май беше, пак така стана. Очакванията беха да спадне пък той се изстреля. Хванах го тогава за рогатаама за малко и да ме бутне от пейката.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Е, това е!
Фундаменталистите Фсичко могат да обяснят с фундамента.
Страхотни са просто.
И винаги обясняват нещата след като вече са се случили.
Фундамента може по-продължително време да тежи в някакви граници,като пазара се съобразява в някаква степен с него но иначе в тех.анализ е майсторията и успеха![]()
infesta (31-01-2014)
Да техническият анализ си остава най силният инструмент. Аз лично наблягам над това и се стремя да се усъвършенствам в тази посока.
Но все пак техниката е следствие от фундамента , а не обратното![]()
Емиии, кой както иска. Има време, още много ми остава докато стана експерт. има време трябва упоритост и посотянство. иначе не става работата.
GMG (31-01-2014)
Търговията за нас по техника ,фундамента за фондовете го оставяме