Какво стана сега двама се карат juve -то печели.................................................. .................................................. ..............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то зависи и за какъв лимит става дума, те ако търсят над 100 пипа, отпадам от класирането![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Възможен сценарий. Аз също съм на мнение, че възходящият тренд се опитва да обръща, но все още е рано да се твърди със сигурност това. Тези (w), (x) и (y) може да са от "започналата" низходяща корекция(аз ги приемам за такива), но може да са и от възходящия тренд. До момента и двата сценария се припокриват. Това възходящо движение, което се прави от 101,76 до сега е прекалено малко, за да е корекция на цялата [a], т.е. според мен е по-вероятно цената да продължи още нагоре, преди да се изсипе. Все пак има вероятност тази корекция да не е на цялата "[a]", а да е само на "с", т.е. на 1/с и "с" да не е приключила. В този случай спускането може да започне всеки момент и като преодолее дъното(101,76) да продължи надолу. Скоро ще се разбере
![]()
Nikky (27-01-2014)
Възможно е. Аз споменах на Absa, че до 101 пропадането е възможно и сценарият за пета нагоре остава валиден.Възможен сценарий. Аз също съм на мнение, че възходящият тренд се опитва да обръща, но все още е рано да се твърди със сигурност това. Тези (w), (x) и (y) може да са от "започналата" низходяща корекция(аз ги приемам за такива), но може да са и от възходящия тренд. До момента и двата сценария се припокриват. Това възходящо движение, което се прави от 101,76 до сега е прекалено малко, за да е корекция на цялата [a], т.е. според мен е по-вероятно цената да продължи още нагоре, преди да се изсипе. Все пак има вероятност тази корекция да не е на цялата "[a]", а да е само на "с", т.е. на 1/с и "с" да не е приключила. В този случай спускането може да започне всеки момент и като преодолее дъното(101,76) да продължи надолу. Скоро ще се разбере
Такъв е и облогът ни.
Френд , ''куката'' е понятие и фигура у форекса с която се запознаваш съвсем в началото . Няма нищо общо между вълните и Рос , ама може ли 2-годишен (най-малко от толкова казва че е Ива) трейдър , да не е чувал дори за него !
I trade with an ICMarkets ECN account
Това вече не е импулс. Видно е с просто око.
Но сценарият си остава валиден, въпреки това.
както сме говорили с Абса, под 101, ще призная, че петата е минала и не съм я забелязала.
Дотогава аз си държа на сценария.
А за куката на Рос, да , четох.
Но не търгувам по такива модели.
И вълните нямат нищо общо с куки, диаманти, пеперуди и всякакви други фигурки.
Живко, не ги смесвай.
Брей, днес се е развил доста градивен разговор - само такаКато гледам днес пазара е настроен бичи, добре че от сутринта съм на дълго - но до кога ли да го държа
----------
Май нови две доджита се получават на Н1, много въртелива и игрива ще дойде тази гейша днеска.................................................. ..............................................
104,80 е много хубаво число, не мислите ли. Впрягайте куки, вълни, доджита, молби, ритуални танци и да го удряме одма![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ифеста, ти при кой брокер търгуваш че аз не виждам доджита на Н1 при моя ?