ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
predator (27-01-2014)
Пропуснала си пост тука в темата. Стопа ми замина на 0Absa,
може ли да те питам?
Щом си толкова сигурен в късото, защо му слагаш стоп?
Не се ли притесняваш, че ще ти го отнесе и ще тръгне в твоята посока?
...
И толкова плитък. 22 пипса.
Аз нямам притеснения, нямам и стоп.
.......................
А твоят скоро ще го отнесе...
Имам много голяма експозиция в къс Дау , а в момента са над 80% корелирани и няма смисъл да вдигам експозицията.
Ива, аз никога не съм ТОЛКОВА убеден. Аз предполагам , пазара разполага, и често греша, по-често съм прав и това е целта на играта.
Никога не бих си позволил да оставя позиция без стоп, освен ако самата тя не е замислена като част от някакъв грид.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Пропуснала си пост тука в темата. Стопа ми замина на 0
Имам много голяма експозиция в къс Дау , а в момента са над 80% корелирани и няма смисъл да вдигам експозицията.
Ива, аз никога не съм ТОЛКОВА убеден. Аз предполагам , пазара разполага, и често греша, по-често съм прав и това е целта на играта.
Никога не бих си позволил да оставя позиция без стоп, освен ако самата тя не е замислена като част от някакъв грид.
Abs, честно казано, аз също рядко съм толкова убедена.
Но просто знам за вълните достатъчно, за да твърдя със 100% това, което вече ти казах.
Тук имаме една перфектна импулсивна петица, която се развива от 30.10.2011.
Е няма как да направи на седмична 1-2-3-4-5, на дневна 1-2-3-4 и да не довърши с 5.
Просто няма такъв филм, опитай се да го приемеш.
А вълните при тази двойка, макар че е доста мудно, се развиват буквално като по учебник.
Затова съм толкова сигурна в този случай и нямам стоп на дългото.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ти защо не допуснеш, че тая пета дето я чакаш я има горе вече /скъсена/Abs, честно казано, аз също рядко съм толкова убедена.
Но просто знам за вълните достатъчно, за да твърдя със 100% това, което вече ти казах.
Тук имаме една перфектна импулсивна петица, която се развива от 30.10.2011.
Е няма как да направи на седмична 1-2-3-4-5, на дневна 1-2-3-4 и да не довърши с 5.
Просто няма такъв филм, опитай се да го приемеш.
А вълните при тази двойка, макар че е доста мудно, се развиват буквално като по учебник.
Затова съм толкова сигурна в този случай и нямам стоп на дългото.![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Nikky (27-01-2014)
И коя е тя?
Дали би я нарисувал? Една картинка, моля?
.................................................. ...................[COLOR="Silver"]
Ама като пускаш картинка, направи подробна разметка,
с всички вълни и подвълнички, за да не ти се "изгуби" някоя вълничка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей ся ше си губя времето да слизам на малките графики... и то на доларйена![]()
Ако си убеден и можеш, ще си изгубиш от скъпоценното време,
щото ще искаш да докажеш правотата си.
А отказваш, защото ще лъсне, че грешиш.
То не че няма да лъсне скоро де...
Ако моите картинки не са ти достатъчни, за да осъзнаеш, че вече е лъснало.
Пък аз мога да си поиграя и на по-малки рамки да сляза.![]()
Тъй на първо четене: я си погледни зелените подвълни /на 4ч/, щото първа ти е 5-ца, 3- та ти е тройка, 5- та тройка - мноу трудна работа за импулсна вълна.