Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (14-01-2014)
Ей, дългите, пуснете го малко да падне да си затворя късата.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нагоре. По-вероятната посока е нагоре, може би до 105-105.40,
а може и повече, засега никой не знае докъде.
Ако позволиш да споделя:
аз не бих затваряла късите на загуба, не и тук.
Бих изчакала с хеджирани позиции,
бих обрала парите от дългото, защото след това покачване предстои обръщане на тренда.
И от върха бих пуснала още малко късо - при това дългосрочно.
Споделям аз какво бих направила.
А какво ще направиш ти... сам ще си решиш.
nnikos (14-01-2014)
Добър ви ден колеги, изглежда сме се запътили за тест на 103,90/ 104 преди отново да пробаме посоката юг
Аз пъхнах в торбичката 70 пипа от дълга от 103.03,сега да видим ще ли слезе до към 103.3 да купя пак или няма...........![]()
Ха добър ви ден, как сте търгувате ли или се оглеждате като мен, аз днес изтървах да влезна но мисля все пак да го направя , по-добре късно отколкото никога - само да ми падне момента
Гледам имало е напрежение в любимата ми тема - само така може да се стигне до истината![]()
Тъй като гледам че много хора са ме нападнали ще покажа и от друга гледна точка сделката, направи сравнение с двете платформи.
Има разминаване в двете платформи.Влязох в сделката на Н4 по болинджър с 2 фрактала, като не изчаках втория фрактал да се образува напълно. Не знам колко хора са чували за тази система, но исках да вляза от по ниско ниво, тъй като ако бях изчакал както става сега в случая, нямаше да има смисъл да се влиза за 30пипса и да се рискуват 60.Грешката ми беше че не трябваше да търгувам със стоп и при пробива трябваше да направя добавки, които да затворя малко по късно
колега, обясних вече, че не нападам, а споделям опит. Всеки сам си решава, дали ще обърне внимание, или ще се опитва да ме убеждава в правотата си. Естествено, че при всяка сделка човека си има някаква идея - въпросът е, доколко е правилна. В твоята система има фундаментален пропуск и аз съм го споменала, но ... ти сам ще си го разбереш след някой и друг стоп.
Успех, все пак!
Безплатен обяд няма!
juve (14-01-2014)
Juve, приятелю, много е силно това, което си писал, теб абсолютно никой не те е нападал.Тъй като гледам че много хора са ме нападнали ще покажа и от друга гледна точка сделката, направи сравнение с двете платформи.
Има разминаване в двете платформи.Влязох в сделката на Н4 по болинджър с 2 фрактала, като не изчаках втория фрактал да се образува напълно. Не знам колко хора са чували за тази система, но исках да вляза от по ниско ниво, тъй като ако бях изчакал както става сега в случая, нямаше да има смисъл да се влиза за 30пипса и да се рискуват 60.Грешката ми беше че не трябваше да търгувам със стоп и при пробива трябваше да направя добавки, които да затворя малко по късно
За твоята сделка сме споделили мнение само двама души - Хепи и аз.
И никоя от нас не е употребила нито една дума,
която би могла да се квалифицира като "нападка".
Напротив, тонът и на двете ни е бил повече от добронамерен.
Така че много бих се радвала, ако коригираш речника си,
предполагам че си употребил подобен неприемлив израз единствено поради стилистическо недоглеждане.
Относно сделката ти - по същество.
"не знам колко хора са чували за тази система..."
Juve, какви ги приказваш...
та тази система аз съм я публикувала във форума за стратегиите.
Като че ли целият форум се е изредил да коментира сделката ти, та питаш колко хора са запознати.
Аз СЪМ запозната, защото аз съм я обяснявала на колегите във форума.
Друга тема е, че не си я приложил правилно и затова пазарът тръгна срещу теб.
Имаш късмет, че движението надолу беше в края си,
та все пак сделката ти, ако си държиш позициите, има шанс да излезе.
Обаче това си е било чист късмет.
Затова по-добре е да спазваш безусловно изискваните условия следващия път.![]()
Последна редакция от ivaceda : 14-01-2014 на 16:37