Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо пък очакваш точно в 3 сутринта да сеотвори входът ти? Азиатците ли ще чакаш? Или просто така си го решил.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз като гледам календара ,японците почиват днес,така че не очаквам нищо от тах,но това не означава ,че няма да има движения.Акулите дебнат постоянно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Такааам. В 3.45 японците го докараха до 103.50.
Да видим сега ще направи ли тук корекцийка
или ще продължи директно към 102.80?
Добре се изсипа, аз прибрах 70 пипа.
За тази нощ екшънът май свърши, така че лягам да поспя.
През деня може да гледаме трета серия.
Последна редакция от ivaceda : 13-01-2014 на 05:05
Аз пък го изконтрих с една дълга с отваряне на пазара от 103,99 и шси кесам в очакване на някакво развитие!
Успешен ден на всички![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Добро утро и успешна нова седмица пожелавам на всички - уеуеееее как само се е изсипало, а аз го гласих за дълги
ivaceda, ти направо ме кефиш как ставаш да търгуваш по сред нощ - ей така се прави![]()
ivaceda (13-01-2014)
Добро утро!
Пък аз пак отворих късо от 103.46
Ако вземе че качи, още късо.
До 102.90 поне ще падне.
Я хвърли един поглед тук и кажи какво мислиш...TrendRecognition: Предпочитаме да стоим дълги от 100.60 по USDJPY
http://forexnews.bg/component/conten...0060-po-usdjpy
в 2:30 ми беше входа. По принцип системата ми е с фрейм М30 и г/д може да се предвиди след колко време ще имаш вход, прибрах снощи 30 пипа и оставих още една отворена позиция.
Mysoul, ако си дълъг от 100.60, да, дръж си дългите.Я хвърли един поглед тук и кажи какво мислиш...TrendRecognition: Предпочитаме да стоим дълги от 100.60 по USDJPY
http://forexnews.bg/component/conten...0060-po-usdjpy
Което не ти пречи да обираш късите междувременно с хеджираща позиция.
Обаче ако търгуваш интрадей, аз бих дебнала за дълго някъде от около 102.90.
Има потенциал да падне до 102.30-20, но не е задължително, така че лично аз от 102.90 вече ще съм нащрек.
Тук казват "ако е верен вълновият анализ..." За мен лично той е верен на 100%, но това е личен избор - на какво да вярваш.
По тази причина за мен лично дългото чак до 108 за мен е съмнително, но до 105-106 има шанс да стигне.
Тук вече пак ще трябва да се броят вълничките, за да се реши къде му е краят.
Последна редакция от ivaceda : 13-01-2014 на 10:43
mysoul (13-01-2014)