Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво късо ти е в главата, D-12?
Това нагоре си е чиста проба импулс.
Не познаваш ли структурата му?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Явно още има тест на 104,60 а после ще се види на къде . То докато пиша взело, че почти стигнало
Ами, хмм, рязкото падане му развали хубавия импулсивен вид.
Иначе какво 194.60, та то отиде до 104.80.
Проби низходящата тренд линия и сега какво?
Задряма точно на нея!
Сега направо е за никъде,по скоро бих търсил къси обаче,но и тях не смея да отворя.
Очаквам нов връх тази седмица .........паунд/йена също съм купил от 171.75 с таргет 1.75 и стоп около 170.50
Да ще да качи до 105.30, че спокойно и с кеф да отворя пак късо...
А дано, ама дали...[COLOR="Silver"]
----------
Ако до 8 не се раздвижи, лягам и заспивам.
Щото движението ще е пак по японско.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,, НЕ!
Никей тръгва надолу. Доларът ще го последва.
Аз се регнах късо.
Последна редакция от ivaceda : 06-01-2014 на 17:51
Ако чакаме по горе да влезем на късо може и да не дочакаме.
Ко стана с онова робокопче, щеше да обявиш резултата в края на миналата/началото на тази година. Даде ли жълтици или го изостави!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"