Аз ще изчакам да тръгне корекцията тогава ще търся вход .Засега все още няма индикации за обръщане,макар че е на съпротивата 105 дългоочаквана.
Аз ще изчакам да тръгне корекцията тогава ще търся вход .Засега все още няма индикации за обръщане,макар че е на съпротивата 105 дългоочаквана.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лично аз ще скъся, когато видя изпълнена последната петичка на покачването от 23.12.
То не остана много, мисля, че може още преди Новата година да се случи.
Пък и както съм си ги маркирала... ще ми е много лесно да изброя последната, неразвита все още петичка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много добре, ще ти дойде ако до нова година стане
А дано. Че и аз чакам новата година с новите късмети![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Хааа, Kaisyn, то всички усърдно пишем коментари...
Ти не си изключение.
Обаче аз мисля да го издебна и да вляза късо.
Щото си я обичам тази двойка.
Движи се доста по-мазно от много други, пък аз хич не обичам, когато има много шипчета и друсане.
Затова и си търгувам, макар понякога да е доста мудна,
ама то нали японците основно си я търгуват... на тях привидната мудност им е национален характер.![]()
Няма значение с каква скорост се движи, то така даже се целят по лесно посоките.
важното е накрая да извлечеш максималното от тази двойка.
Преди 2-3 години тази двойка беше много отвратителна за търговия,въобще не я поглеждах.
днес е тази другата година друга.
случва се. където се намесят големите играчи стават и ефекции,