Здраво, здраво колко да е здраво, че то доста си качи и ще ми е интересно дали няма да им противодействат по сериозно...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Брей кака ivaceda и тоз път ще изкърти пазарЯ, може и преди нова година да нареди още едно теглене на дебела сметкаллллллллллллллллллллллл
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от ivaceda : 28-12-2013 на 10:22
Още ще има нагоре, според мен поне още 2 вълни, понеже нали ivaceda е вълноброец, да го кажа така.
След нова година, по вероятно, да дойде мечката, за сега дълго. 105.80 е добре да се сложи стопа.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз доста поработих да стигна дотук, така че заслужено се радвам.
А ти какво направи, Infesta?
Ще нареждаш ли теглене?
----------
Брей, Kaisyn, не се научи да не даваш акъли.
Кажи по-правилно :" на 105.80 ще си сложа стопа".
Ама аз да те попитам: Стопа на кое? На кое късо?
Откъде си го пуснал? И доктъде мислиш да го държиш.
И още нещо: Като свършат тези 4-5- , ще има ОЩЕ
Ще има нова, по-дълбока корекция и ОЩЕ НАГОРЕ..
И тях ще ви ги изброя, като щом дойде времето. Ама то ще не след Новата година.
ivaceda
Брей, Kaisyn, не се научи да не даваш акъли.
Кажи по-правилно :" на 105.80 ще си сложа стопа".
Ама аз да те попитам: Стопа на кое? На кое късо?
Откъде си го пуснал? И доктъде мислиш да го държиш.
И още нещо: Като свършат тези 4-5- , ще има ОЩЕ
Ще има нова, по-дълбока корекция и ОЩЕ НАГОРЕ..
И тях ще ви ги изброя, като щом дойде времето. Ама то ще не след Новата година.
1. неказвам на 105,80 щеси сложастопа, защото съм затворил тук. Чаках да скъси, преди джапанчетата да заработят за обезценяването.
2. Знам, чеще има още движение нагоре, но съм си инвестирал финансите в другаде и няма как дапусна и тук.
3. Никъде в коментара не казвам, че трябва да се скъсява, ами точно обратното да се изчака още.
4. Тук всеки може да дава акъл. Това дали ще му обърненякой внимание е друг вупрос. И Какво съм казал, като ти много добре знаеш, че от една седмица насам ако не и повече с тебе сме на едно мнениече е за дълго.а?
Kaisyn,ivaceda
1. неказвам на 105,80 щеси сложастопа, защото съм затворил тук. Чаках да скъси, преди джапанчетата да заработят за обезценяването.
2. Знам, чеще има още движение нагоре, но съм си инвестирал финансите в другаде и няма как дапусна и тук.
3. Никъде в коментара не казвам, че трябва да се скъсява, ами точно обратното да се изчака още.
4. Тук всеки може да дава акъл. Това дали ще му обърненякой внимание е друг вупрос. И Какво съм казал, като ти много добре знаеш, че от една седмица насам ако не и повече с тебе сме на едно мнение че е за дълго.а?
ти май си се кавардисал, a?
Това 1.2.3.4....
Напразно.
Аз говоря шеговито, акъли не давам, намирам че е безсмислено,
защото е редно всеки да постъпва спрямо вижданията си.
Относно това, че е рано за скъсяване... ами рано е.
Нямаме сигнал,
освен това при такова хубавичко, пунктуално и подробно маркиране на вълничките и подвълничките малко по-горе...
то и слепият ще види, че е рано за скъсяване,,, (шегичка, Уили)
НЕ съм сложила нивата на Фибоначи, обаче ако някой иска, и тях мога да ги обознача...
Изпълнени са навсякъде, измерила съм ги..
Що се касае за едното мнение... честно, не знам...
Просто защото не ти следя мненията твърде пунктуално.
Пък и не ми се рови сега, за да тръгна да търся кога сме били на едно мнение и кога - не.![]()
Последна редакция от ivaceda : 28-12-2013 на 11:03
И според мен другата седмица може да почне за завива надолу.Ще видим дали от 105.80 или директно от текущите нива.Заега не бързам с късите тук.Пуснах на евройена ,а щом тя почна да пада ,може и тук да се очаква същото.
Аз лично помня, че излязойхме с еднакви теоирий. Разликата беше, че ти държеше още а аз очаквах скъсяването.
Както и да е. Съвети на никой, само коментари.![]()
ivaceda (28-12-2013)
Аз мисля от 106 да скъсявам,и за мен си е за корекция вече.Ще видим как ще тръгне от новата година.