да тука стигаме до извода че доста хора мислят че работейки плащат само с труда си за определена заплата ама не се замислят че и плащат със здравето си след време разбира сеКъ ша ви забравям,та тук е толкова интересно.
Просто на острова няма зима а аз и по принцип никога не съм я харесвал.
Освен това покрай моята работа вече си плащам за продаденото здраве и зимата е болезнена за мен,накратко налага се да пия обезболяващи хапчета заради това което ми причинява студа.
Всеки сам си носи кръста в тоя живот.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Майтапите се вие, а аз днес установих, че от непрекъснатото стоене пред компа съм си скапал врата.Вероятно някой вратен прешлен се е повредил от вечното точене пред монитора и то в най-разнообразни пози!
Явно все неправилни и направо повреждащи здравето! Точно по темата съм - вече виждам звезди почти непрекъснато! Притиска ми се някой важен нерв и то свързан с вестибуларната система!
Трудно пазя равновесие, а при всяко движение на врата ми причернява и имам чувството, че ще припадна. Само като лежа по гръб съм горе долу добре, но това не си е работа.
Реших, че една разходка ще ми помогне и излизах днес. Ужас и кошмар! Едва се прибрах и пълзях като посран 100 годишен дядка! В началото беше добре, но при движение нали се поклаща врата и явно се третира
болното място! Стегна ме главата и ми прималяха краката все едно съм на 5 водки! Имах чувството, че главата ми върви, а тялото се влачи след нея! Не съм ходил на лекар, но бързо открих в
интернет за какво иде реч - всички симптоми съвпадат и доста хора вече страдат от тази гадост. Лечението е някакви хапчета - против стрес и специални упражнения месеци наред.
Ще се боря, няма как, но ако някой има подобен проблем и идея за справяне с него, то нека пише тук. Пазете си здравето, че с тези техники и обездвижване се състаряваме за отрицателно време!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еми така е кол;ега с нищо не трябва да се прекалява в този живот аз за това гледам и да спортувам не само пред графиката карам колело ,фитнес трябва да има движение ако водиш само заседнал начин на живот с бира в ръка и цигара пред компютъра не си е работаМайтапите се вие, а аз днес установих, че от непрекъснатото стоене пред компа съм си скапал врата.Вероятно някой вратен прешлен се е повредил от вечното точене пред монитора и то в най-разнообразни пози!
Явно все неправилни и направо повреждащи здравето! Точно по темата съм - вече виждам звезди почти непрекъснато! Притиска ми се някой важен нерв и то свързан с вестибуларната система!
Трудно пазя равновесие, а при всяко движение на врата ми причернява и имам чувството, че ще припадна. Само като лежа по гръб съм горе долу добре, но тов не си е работа.
Реших, че една разходка ще ми помогне и излизах днес. Ужас и кошмар! Едва се прибрах и пълзях като посран 100 годишен дядка! В началото беше добре, но при движение нали се поклаща врата и явно се третира
болното място! Стегна ме главата и ми прималяха краката все едно съм на 5 водки! Имах чувството, че главата ми върви, а тялото се влачи след нея! Не съм ходил на лекар, но бързо открих в
интернет за какво иде реч - всички симптоми съвпадат и доста хора вече страдат от тази гадост. Лечението е някакви хапчета - против стрес и специални упражнения месеци наред.
Ще се боря, няма как, но ако някой има подобен проблем и идея за справяне с него, то нека пише тук. Пазете с издравето, че с тези техники и обездвижване се състаряваме за отрицателно време!![]()
penman.взимай сериозни мерки,че положението ти не е майтап работа
аз лично разтоварвам с фитенс,и джогинг,почти всеки ден
penman (06-06-2014)
Ами не,защо така реши?Янче ти случайно да не учиш в Пловдив ?
С ученето приключих отдавна,освен изучаването на форекса,разбира се
и не съм от Пловдив![]()
Абе аз преди повече се движех, макар че и в службата все бях пред компютър и климатика все ми духаше във врата.Но откакто останах да работя от в къщи нещо много се затворих и рядко излизам!
То и пари си трябват за това. Е поне не смея да пуша, защото мислех, че от тях ми се вие свят!![]()
И аз вече усещам негативните страни на Форекса и висенето пред графиките,нищо че съм само от месец и 7 дни на този режим.
В последните две седмици от 7 сутринта до полунощ съм нон стоп пред графиките и вече редовно взе да ме боли главата и очите.
Така че в последните дни взех да си правя почивки защото не върви на добре този режим.
Просто питах (може и да съм се припознал)
И знам че не си от Пловдив (ако не се лъжа си от Стара Загора)
----------
А ва Звездев ко търсиш толкова рано ( 7ч сабале ) ?![]()
Един съвет от мен: преди 9:00 - 9:30 няма смисъл да гледаш графиките![]()