РЕДА в петък заминава за други по-хубави местенца!!!
Въпроса е, че до тогава требе да се искарат по некоя
стинка, че днеска беше пълен провал!!!
Пък то утре може да направи РЕИДЖОВИЦА
в некви мижави 10-20-30 пипа и пак да няма.)
РЕДА в петък заминава за други по-хубави местенца!!!
Въпроса е, че до тогава требе да се искарат по некоя
стинка, че днеска беше пълен провал!!!
Пък то утре може да направи РЕИДЖОВИЦА
в некви мижави 10-20-30 пипа и пак да няма.)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (21-05-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДЕ, тоз грозния никак небивал шиш ....РЕДА направи супер ПРОЦЕДИРАНЕ днеска.
Влезна кога требе на 1,37191 и премести
стопа много бързо и от там реално само
глупости натвори дето накрая свършиха
с 2-3 пипа плюс за деня.
Нагледен пример как може едно ПЕРФЕКТНО
виждане на пазара да се ОКЕНЗА яко!!!)
Ето графиката по ПРОЦЕДИРАНЕТО за финал
на деня и за утеха на КинО!!!
Да верва за късите дето ХОРтува Олег!!!!)
Ку беше ти го усвоил .... пИрфектно .... ма
Тва Ротшилдовците га зЕмаха![]()
РЕДА, ако имаше от горе късо щеше да чака
1,3743 дето го пише толкоз дни в ПРОЦЕДИРАНЕТО!!!
Даже имаше шанс и за връхЪ на ШИШЛИКА ама,,,,,,,,,
гладна КОКОШКА(ПЕТЛЬО) просо сънува,,,,,![]()
КинО (21-05-2014)
И какво толкова решиха, че пазарът почти не мръдна? Само малко индексите се повишиха, колкото да не е без хич.
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
ЖИУОТНИТЕ на бегоооооом!!!)
Те ви тука и от мене късо за 1.3620
Цел на движението 1.3408
айде хубав ден за всички
ако рече дълго-1.3749 ама надали
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Бачооооооо колко време нема да та има ва?!?.....![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Индексите:
Японските са МНОГО нагоре и гледат за нагоре!!!!!!!!!
РЕДА за днес счита, че, ако PMI-та на немци и френци
излезнат по-лоши от очакванията еврото ще го РАЗКЕКЕРЧАТ,
а затварянето на МЕЦАНСКА свящ на дневна ще докара
ТЕЛЕТАТА до краино отчаяние за корекция нагоре!!!
Заради китайското високо PMI обаче има апетит за рискс,,,,,,,,,
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3676-1,3688
при пробив с възможност за 1,3692-1,3711
с възможност за ИДЕИНАТА зона 1,3719-1,3736.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,3655-1,3635
и при преминаване там ще има атака на 1,3625-1,3615
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1,3602-1,3589.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Бачо, да обадя......днеска май май има ПМИ-та.....да нема РАЗЧЕКНАТИ!!!!!!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?