ам нещо не става както трябва ,сигурно щот трафика ми е вече бавния .....
то не е съвсем толкоз лесно де както го говорим .... аз първо измислям ситуацията и след туи търся сетъп дет да съвпадне ,демек да ми даде параметри на сделката ....
....![]()
ам нещо не става както трябва ,сигурно щот трафика ми е вече бавния .....
то не е съвсем толкоз лесно де както го говорим .... аз първо измислям ситуацията и след туи търся сетъп дет да съвпадне ,демек да ми даде параметри на сделката ....
....![]()
Последна редакция от stts : 03-09-2014 на 06:59
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
kypa (31-08-2014)
ханса някои последните дни не го ли пуска .....тука трябва по големите графики в еврата и кабела да са станали бая пипсове по тренда надолу .....
![]()
не ни е хрумвало за ханса изобщо ама той май се препокрива с биг дог, а сега пуснах къса на аусито по часовата, а и пак трябва да отиде на 0.93![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не ми са вижда на мене да се препокрива нещо с 30пипса лимит със нещо друго с 80 пипса лимит ...
това са различни неща двете ....и сега новобранците кат контрят тренда, ханса им взема парите по големите графики ....![]()
nedko (04-09-2014)
да дада му се не надява човек на този пазар , че прави такива движения
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
днеска доста новини маи има да са чакат ,утре пеироли ,много хазартна става картинката ......не знам какво ше стане с австралиеца дето викаш .........
аз 92 30 40 ги чакам много време и се не ги стига .....![]()
ами днес посред нощ го гледах - никакво желание да ходи нагорепочти не реагира на новините
![]()
припокрива се до толкова че и двете системи действат на пробив на определен ценови диапазон основата им е една и съща само целите са различни предвид
че кучека действа на М15 а ханса на Н1 и боксовете са 2 и 4 часа от там и разликата във търсения таргет
nedko (04-09-2014)
благодаря Дани и аз това имах предвид - таргета е различен, но не пречи да се ползват и двата за да се комбинират таргетите
не пречи да се комбинират , ама ако пазара даде тренд и се остават ордерите само по посоката ,както сега са късите, работата става съвсем различна като резултат ....
туи исках да кажа .......![]()