и според мен е невъзможно с една позиция да стане, но ако отвориш в понеделник и затвориш в четвъртък , то всичко от вторник и сряда ще ти влезе в сметката
, ако са и еднопосочни всички дни - супер
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
напоследък по добре ми на мене специално на дневна , по е лесно е да се усети посоката ......на петрола късите бях хванал почти отгоре като ги плашеха със джихадистите ,движението перфектно стана ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
kypa (31-08-2014)
Попринцип ако разглеждаш достатъчно различни графики, винаги ще намериш добри сетъпи. Грешката на много е, че гледат само няколко инструмента и то само на един ТФ.напоследък по добре ми на мене специално на дневна , по е лесно е да се усети посоката ......на петрола късите бях хванал почти отгоре като ги плашеха със джихадистите ,движението перфектно стана ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (31-08-2014)
точно тъи е наистина ..... поне при мене кудето са наи чисти суинговете там гледам да влизам в сделка ....
някои път това е едночасовата ,друг път четирите часа и дневна .....![]()
kypa (31-08-2014)
е някой път и на седмична добре излизанякои път това е едночасовата ,друг път четирите часа и дневна .....![]()
така е ,наистина трябва да се гледат различните графики![]()
kypa (31-08-2014)
требе пазаря в неговата цялостност да се гледа и анализирва... а след туй вече традинга да се извършва по графиката, на която най-добре се вижда основното нещо дето става към момента![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
ами тъи е ,ако има на дневна тесен реиндж то туи ше е с добри суингове на 15те минути .....ко е на седмична тесен реиндж ше става за едночасова и четиричасова и тъи нататук ...
се някъде го има туи дет ни трябва ....остава един сетъп дет е универсален да са намери ....![]()
kypa (31-08-2014)
е то не сетъпа само... требе цялата ситуация да се гледа, че един и същи сетъп в различни ситуации може различни работи да значи, много често противоположни![]()
![]()
то зависи от сетъпа де ...аз последно време съм на няколко фигури дет използвам само две от тях за сетъпи .....
и то не целите .... и почти навсякъде могат се сложат ....
/ма как са прикачва тука фаил не можах да намеря ....![]()
kypa (31-08-2014)
докът пишеш мнението цъкваш на "разширен изглед" и там излиза едно кламерче - и от негоако искаш картинка да качваш - требе някъде другаде и после линка с имг-таг
примерно www.imgur.com
stts (30-08-2014)