Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
да да и с нетърпение чакаш неделята да свърши , че в 12 вечерта като отвори пазара да си видиш жив ли ти е акаунта , колко е жив , и дали случайно не си напред от цялата работа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ма то последно време на едно място воина ,на второ джихадисти ,на трето санкции ,на
четвърто референдуми и се някои ше издъни работата .....
затуи наи добре празен терминал .....![]()
викаш "не прави нищо и ще постигнеш всичко",![]()
аз поне със сигурност вече няма да оставям за уикенда позиции![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е за таз седмица имам предвид ....иначе няма как , остават поръчки ,ма сега много фактори има и изнервен кат че ли пазара ........![]()
то няма гаранции всеки път че нещо няма да се случи хем преди време съм се парил не веднъж , ама то трябва да се реши един път и да се спазва![]()
това 1.62 на кабела остана ...ко го вземе ше дръпне надолу ... ма като за петък не ми са занимава вече .....
остава за другата седмица ....
аиде лека .....![]()
а ти приключи ли вече, а събота и неделя форума бачка може да поработиш малкоаз затворих и аз аусито и кивито, айде лека и от мен
![]()
тъй тъй - требе да се обсъдят международните клюкиче тежка ситуацията нещо напоследък... и от ден на ден май все по-тежка се мъчат да я нагласят
отделно вече дето бонбонукса...
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
ам сега тамън отворих да видя кво къде затвори ....нищо няма да е станало ...евродолара само дето си е тествал 70те дет ги чаках вчера ,ма не ги дочаках .....![]()