няма ,ти да знаеш че ше ги хванат по бели гащи то ти стига и една фигура да влезеш на макс .....
трябва да влезеш за един пет минутен бар ,и отиваш после на почивка ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
едно круизче из карибите няма да ми се отрази злекато изключим махмурлука
ама той махмурлука идва ако спреш да пиеш, така че няма страшно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аре прелима да излиза и тои да видим дали няма даде движение и да са приключва седмицата ........
и тои добър излезе тамън докат пиша ...сега маи дългите няма станат .....
мда кивито и аусито добре вървят, дано не спрат до тук ама няма да ги бавя още много - до 30 мин. ще ги затворя
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
язе днеска почивах откъм пазар, че други работи имах да правя, ама гледам днеска и златю и петроля лошо се кекерчилипа тез кивита мивита никога не са ми били присърце
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
ам да ти кажа не че си изтътрвал нещо кои знае кво де ,то златото и петрола ма златото от тез нива и нагоре и надолу е можело ,пък другите цял ден в реиндж валутите ....![]()
а рейнджкъде го видя този рейндж
добре че аусито и кивито слязаха малко по-надолу , че да не е без хич
мина им модата на валутите май майнема толкоз пари вече там да се въртят ми се струва
то сигурно и зарад туй тръгват да поограничават печатарството, че кът нема калабалък мож да съборят бараката
![]()
ами петрола и злато и аз напоследък повече ги търгувам ,
макар че тренда в долара доста движение даде ,ма нии пък не гоочаквахме чак такъв да стане .....![]()
аз интрадневно търгувам само и тез големите трендове не ме топлят кой знае колкоотделно дето и по мойте сметки стана неочаквано и нямаше как и изключение да направя кът за случая
![]()