Тази книга преди точно 10 години ми я изпратиха от 300 км да я прочета. Впоследствие така и не си я намерих по книжарниците и вкъщи й имам копиран екземпляр. Два пъти съм я чел
Сега вече я имам и в електронен вариантКомпютари, компютарииииии
![]()
Последна редакция от D-12 : 01-09-2014 на 15:43
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Не е подходяща в началото след известно време при подходящи условия /влага и топлина/ се превръща в компост и не е за подценяване.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Честит Празник Българи!!!!!!!!!!!!!
Дано повече не дава Бог Майка България да се дели отново!!!!!!!!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вярно че днес празник
Честито съединение на всички![]()
Аз бях забравил за тоя празник ...
Честито Съединение!
Ето тук има няколко бройки, аз тъкмо си купих една
hanuman (06-09-2014)
E това са велики БЪЛГАРИ
Поклон пред светлата им памет
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1168594![]()
![]()
----------
.................................................. ...............
Как може да забравите за тоя празник бе? Та ако не беше днеска щехме да сме на махали още.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
гткгткгткгткгткгткгткгткг ткгткгткгткгткгткгткгткгт кгткгткгткгткгтк
----------
Кой изобрети първата ни картечница
fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff