Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Която ми е в лева ... ,
и независимо от наредената сума таксата която ми взимат от Скрил е все 4 долара![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
saxsten (07-06-2014)
Знаеш ли аз съм ти много благодарен за отзичивоста ,но има още едно дребно нещо
При преизчисляването от долар в лев сигурно го правят в твоята банка а не от скрила
не че чак толкова ,но ми се струва че в бг банките преизчисляват малко по зле от другаде та за това питам каде го превалутират в бг или още от скрила пращат левчетата![]()
превода към банкова сметка се извършва винаги в националната валута независимо че сметката ти в банката може да е в долари ,евро или някаква друга валута
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А сега де Туй сега кво ше значи Ако в скрил съм в долари и в бг съм в долари ще ми преизчислят в лева ще ми вземант спред и пак ще ми призчислят в долари и пак ще ми вземат спред
Аз си мисля с мойта проста глава че ако в бг банкова сметка било в лева или в долари от чужбина доде нещо в друга валута например евро ама е адресирано към сметка в лева бамката призчислява еврото в лева по курса за деня и готово
същото ако сметката в долари тогаз по курса на бг банката евро към долар и готово
Само че спреда на бг бамките не пада по доле от 300 пипса което 10 пъти по горе от форекс или пък официалния курс на БНБ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
говорим за Скрил как стоят нещата и каква е там процедуратаА сега де Туй сега кво ше значи Ако в скрил съм в долари и в бг съм в долари ще ми преизчислят в лева ще ми вземант спред и пак ще ми призчислят в долари и пак ще ми вземат спред
Аз си мисля с мойта проста глава че ако в бг банкова сметка било в лева или в долари от чужбина доде нещо в друга валута например евро ама е адресирано към сметка в лева бамката призчислява еврото в лева по курса за деня и готово
същото ако сметката в долари тогаз по курса на бг банката евро към долар и готово
Само че спреда на бг бамките не пада по доле от 300 пипса което 10 пъти по горе от форекс или пък официалния курс на БНБ
ако си дърпаш парите към банкова сметка превода ще е в лева
ако си ВИП може да поискаш други условия
ако дърпаш към кредитна или дебитна карта ти ги пускат според валутата ти на акаунта
важно е и от на коя бамка бамкоматя се дърпат после или прост-терминал ку се ползва съответноот си-бамката вероятно ще е добре да се седи настрана
вероятно може би и от две-три други
![]()