Колеги, ЗОВ ЗА ПОМОЩ !! Има ли някой профил в **CM, да ми направи скийншот на графиките в 17:00ч Българско време, на 1м, на 15 юли-2015г. Вече проверих в Саксобанк, там нямат гап. Което според мен тотално разбива версията на Бенчмарк, че по това време е нямало ликвидност, защото те са посочили Саксобанк и **CM за основни доставчици на ликвидност. Мисълта ми е, че дори само един от техните доставчици да е имал ликвидност доказва, че БЕНЧМАРК са ми затворили позицията и ми дължат обезщетение.
Те от своя страна не са ми представили никакви доказателства за липса на ликвидност, само една таблица която всеки може да си направи. Таблицата няма нито източник, нито може да се провери достоверността на данните.
А относно договора с Бенчмарк, много мръсно са ги прокарали тези правила. Дефакто те не присъстават в общите условия, но са споменати в раздел 8 точка 8.1 Заключителни разпоредби. в които пише, че ако подпишеш договора се приема, че си съгласен с тези правила. Нищо, че тези правила ги има на сайта им и не ги афишират много защото в тях пише, че могат да ти затворят позиция. Хубавото е, че трябва те да докажат, че цената им е сгрешена.
http://www.benchmark.bg/pics/editor/...al_Markets.pdf