Яяя верноБраво! Аз пък още си мисля, че е рано за пазар, нещо хептен се омотах с времето
![]()
Яяя верноБраво! Аз пък още си мисля, че е рано за пазар, нещо хептен се омотах с времето
![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Маги, в момента съм с три реал платформи, при трима брокери. Бачкам едновременно на три места. Лошото е че шефа ми намира работа. А тя е с предимство, и сега паля кънките!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трудно се работи на няколко платформи едновременно, особено ако са на реал и да искаш да скалпираш , аз съм на две но специално за скалпиране е зор
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
При мен лошото е, че нямам шеф, нямам работа с предимство и понякога му отпускам края прекалено! Но... откъм ангажименти, мога да си го позволя.
Завиждам ти! И на мен ми е минавало през главата. Ама все не се решавам! Пък и не е работа да зарежеш нещо, дето си професионалист, и да се захванеш с друго, дето още се учиш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, не, Джордж! Не ме разбра! Аз нямам какво да зарежа заради това и като не се справям с това (а аз още се уча), смятай къде му излиза краят... Ич не съм за завиждане!Но то е друга тема. Успех ти пожелавам! Поне може да се научиш да си осигуриш старините, а не да чакаш системата да ти пресмята по всевъзможни формули и начини точките за пенсия и винаги да се оказва, че нещо ти липсва - ей на, аха, за малко.... Има смисъл, не се предавай! Това е към всички - и тези, които са видяли смисъла, и тези, които са на ръба да се откажат!
Ratetouilli (05-03-2012)
Скалпирането е в рамките на минути. Скачаш в движение на влака, вземаш си твоето, и пак в движение скачаш от влака. Докато интраднея и дългосрочната, иска задълбочен анализ. Иска разбиране и усет.
скачаш на влака ама вместо за София той тръгнал за Каспичан и ко прайм тогава уж влязохме за 5 пипа печалба пък излезнахме с 50 загуба, За мен скалпирането е висше майсторско изкуство.
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4