Яз бачках у Македония. Две седмици по 12 часа на ден там, две седмици в къщи по гръб, в месеца. Доволен съм.
Яз бачках у Македония. Две седмици по 12 часа на ден там, две седмици в къщи по гръб, в месеца. Доволен съм.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (27-03-2015)
требе и разходите да се гледатте ежедневните тука са по-големи от швабските, ама къщура (или квартира) и кола ако се разгледа мисля тука иде бая по-евтино от там
![]()
У Македонията си карахме кльопачката от тук. По 60 леФа събирахме, готвачо пазаруваше на едро, с фактура, без ддсто, там веднага е фризеро. Чиста работа. А ние по два стека цигари, гроздовата кой колкото си сака, и марули, репи, кромид, зарзавати колкото щеш, за салатите разбииш!!требе и разходите да се гледат
![]()
Да се надяваме, че скоро нещата в нашата мила родина ще се пооправят, за да не се налага да мислим за чужбината, а да успеем тук да се реализираме... Сигурен съм, че ако тук нещата бяха наред много малко българи биха напуснали от алчност, напротив според мен повечето го правят за да оцелеят и да се препитават... Ако тези емигранти не бяха напуснали държавата ни, досега щеше да е станала революция, понеже повечето от тях заминават, за да оцелеят. А когато си оставен на ръба на оцеляването нищо не може да те спре..
Bibco (28-03-2015)
много вярно и точно го казааз пък немога да проумея защо трябва да ходим по другите
държави ?предполагам защото сме готованцихората са си изградили с години техния стандарт на живот
и ни е отиваме там при тях щото било хубаво
и после чакат някой от някъде да направи съсщото и в българия
то ние сме си такива де като видим зор и бягаме а като видим умряло куче почваме да го ритаме
То генетично така ни е заложено - все да чакаме някой да дойде и да ни оправи![]()
Вместо като нация да запретнем ръкави и да започнем да градим нещо, то на Бай Ганьо му е по-лесно е да плюе по всеки и по всичко направено от друг , и все да реве и да чака някой да му оправи животеца
Друг е въпроса че много хора просто не са за тук, просто нямат място в скапана държава със скапано заобикалящо ги общество и затова търсят спасение в друга държава
Бай Ганьо преди всичко плюе по себе си и направеното от самият него. Няма нация /поне която аз да познавам/ която да е така нихилистично настроена към собствената си държава, история и постижения, като нашата...на Бай Ганьо му е по-лесно е да плюе по всеки и по всичко направено от друг , и все да реве и да чака някой да му оправи животеца
И това според мен е най-голямият проблем на нас - българите...
Щото не сме нито по-малко кадърни, умни или трудолюбиви от много други, но в главите ни все нашето е най-скапаното, все другото е по-добро. Затова и много от нас се юрнаха по целия свят да го търсят това "добро"...Включително и аз....
Тук, в Канада има една поговорка, която много добре обрисува този синдром:
Тревата на съседа винаги изглежда по-зелена и по-красива...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
kypa (28-03-2015)
Бай Ганьо преди всичко плюе по себе си и направеното от самият него. Няма нация /поне която аз да познавам/ която да е така нихилистично настроена към собствената си държава, история и постижения, като нашата...
Щото не сме нито по-малко кадърни, умни или трудолюбиви от много други, но в главите ни все нашето е най-скапаното, все другото е по-добро. Затова и много от нас се юрнаха по целия свят да го търсят това "добро"...Включително и аз....
Тревата на съседа винаги изглежда по-зелена и по-красива...
А на другия тротоар навалицата е по малко
Чуждата кокошка-патка![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
То това за тревата Нане и Вуте са го казали още преди да са открили Канада..... Нищо ново казал Еклисиаст....Бай Ганьо преди всичко плюе по себе си и направеното от самият него. Няма нация /поне която аз да познавам/ която да е така нихилистично настроена към собствената си държава, история и постижения, като нашата...
Тревата на съседа винаги изглежда по-зелена и по-красива...
А бе я кажете една работа в чужбина дето да си работиме с компа па да си седиме в къщи![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (28-03-2015)