Не се лъжете........Пробвах и кът екскурзиант....
Пробвах и кът емигрант.....егати хурката.....![]()
Не се лъжете........Пробвах и кът екскурзиант....
Пробвах и кът емигрант.....егати хурката.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никой от тях, обаче, не е истински щастлив - лични наблюдения................
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
аз пък немога да проумея защо трябва да ходим по другите
държави ?предполагам защото сме готованцихората са си изградили с години техния стандарт на живот
и ни е отиваме там при тях щото било хубаво
и после чакат някой от някъде да направи съсщото и в българия
то ние сме си такива де като видим зор и бягаме а като видим умряло куче почваме да го ритаме![]()
Съгласен съм и аз имам приятели които са в чужбина, правят пари, но сами си казват, че там не се чувстват на мястото си и не са щастливи. Всички искат да се връщат в България, но парите ги задържат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (27-03-2015)
Много от тях ще се върнат....както и аз някой ден...поне старините си да изживея там...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
И аз изкарах две лета. Не е лошо човек малко да се попречупи.
е като знаеш че в България ще вземаш 350 лева а в Германия минималното заплащане на час е 17 лева и като работиш 8 часа на ден ще вземеш половината заплата която я получават в България повечето хора нормално е да се изкушаватаз пък немога да проумея защо трябва да ходим по другите
държави ?предполагам защото сме готованцихората са си изградили с години техния стандарт на живот
и ни е отиваме там при тях щото било хубаво
и после чакат някой от някъде да направи съсщото и в българия
то ние сме си такива де като видим зор и бягаме а като видим умряло куче почваме да го ритаме
еми ти се запитай защо е така?
........................................