Ами и аз никога не се пазаря и винаги давам кинти отгоре и тук вече стигаме до най големият проблем у България.
А той е прекалено високият процент на баш майсторите които разказват играта на клиентите си без значение колко си платил за услугата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Работата ако не ми харесва няма да я работя камоли да съм в бизнеса. Ако ми харесва то ще я работя само ако е заплатена нормално, ако не е ще трябва да сваля цените и качеството за да увелича обемите работа, което искам не искам ще доведе до по-лоши резултати.Ти самият каза, че ако не ти харесва длъжността, ще я караш през пръсти. Така, че заплащането не е от значение в случая. Работата винаги ще я свършиш колко да мине номера.
А явно повечето хората мислят като теб. Така, че нищо чудно защо почти никой не си върши качествено работата.
Като отидеш в сервиза и си платиш двойно е едно, иначе те претупват, колкото да мине номера, но няма как защото още 10 такива тънкачи чакат на опашката.
Системата се саморегулира, като положението до което сме стигнали в момента позволява специалисти от много по-ниско ниво да влизат в съответния бранш и да предлагат "конкурентна" услуга....пълна трагедия е...сервизите са пълни с откровени некадърници...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (24-05-2014)
За мене си е много важно да харесваш това което бачкаш,пък ако и кинти падат и има потенцял си екстра...за жалост в Бг повече бачкат просто за оцеляването...
Не знам дали за към моя пост е твоя, но допускам, ... в случая имах предвид случаи покрай ремонтите в нас, но като каза за колата - последното, което ми се случи е накрая да ми сменят алтернатора в сервиза "Колос, след като преди това два пъти през 2-3 месеца все по нещо му сменяха за по 150-200 лева, уж приемчика познат, уж колата позната и бла-бла, имало накрая късо, не можело да се оправи и ми го върнаха моя в насипно състояние в един кашон, от там го закарах при майстор от старата генерация, който срещу 25 кинта с бакшиша ми го оправи за час и половина, от които един час го тества, от там ресто и разправия обратно у сервиза, та не можело да бъде, та им го оставих да го карат в трета фирма за тест и диагностика, та с триста зора след един месец си взеха техния и ми монтираха пак моя и ми върнаха голяма част от парите ... пълни смешници, ... чеп за зеле не става от 98% от народа по територията, за цялостно изтребление сме ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
сега хубавото е, че има интернети някой пишман майстор кът прибере кинтите и изака някое голямо миризливо името му много бърже става популярно
лошото само е, че убавите майстори не стават известни
демек може само да видим при кого да не ходим, а не при кого да идем
![]()
![]()
![]()
Браво,позна от първият път.Работата ако не ми харесва няма да я работя камоли да съм в бизнеса. Ако ми харесва то ще я работя само ако е заплатена нормално, ако не е ще трябва да сваля цените и качеството за да увелича обемите работа, което искам не искам ще доведе до по-лоши резултати.
Като отидеш в сервиза и си платиш двойно е едно, иначе те претупват, колкото да мине номера, но няма как защото още 10 такива тънкачи чакат на опашката.
Системата се саморегулира, като положението до което сме стигнали в момента позволява специалисти от много по-ниско ниво да влизат в съответния бранш и да предлагат "конкурентна" услуга....пълна трагедия е...сервизите са пълни с откровени некадърници...
Нямаш си на идея колко сервизи затвориха в последните три години и колко много още буксуват просто.
А качеството на услугите няма нищо общо със това което беше преди три години.
Не върви на добре работата и аз лично не виждам светлина в тунела за сега.
Повечето майстори, които имат много работа обикновено не карат с-класи, а далеч по-скромни коли. Как става това като има работа целодневно?![]()
Що бе, то като споделиш, къде и колко голям си го изял обикновено споделяш и къде и как си си решил проблема, е сега ко разбера, че някой смята у тоз миризлив сервиз да си кара таралясника поради електро яд, хем ше гледам да го разкандардисам, хем ше му кажа, де да намери бай Данчо ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ем разгледай из форумите - на десет оплювания един похвален да има най-многото туй вече и с народната психология може да се свърже де
принципно се влиза у форум да се плюе, не да се хвали
![]()
Де да знам, може и прав да си, ... ако само си изял дървото, парите дадени, освен да се оплачеш - кво друго ти остава ...